Άρης: Έξι σοβαροί τραυματισμοί μέσα σε τρεις μήνες!

Άρης: Έξι σοβαροί τραυματισμοί μέσα σε τρεις μήνες!

Ο Άρης

bet365

Μαρτυρικά εξελίσσονται οι τελευταίοι τρεις μήνες για τον Άρη καθώς συνολικά διαχειρίστηκε έξι σοβαρούς τραυματισμούς και περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Φραν Βέλεθ ο οποίος επέστρεψε εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη.

Για τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό υπάρχουν φόβοι για θλάση, γι’ αυτόν τον λόγο επέστρεψε εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη. Καθώς θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, στη διάρκεια της ημέρας θα διαπιστωθεί αν πρόκειται για τραυματισμό ο οποίος θα τον κρατήσει καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης. Το σίγουρο είναι ότι στους δυόμισι μήνες επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων οι «κίτρινοι» έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά από σοβαρά προβλήματα τραυματισμών. Δίχως να μπουν στη συγκεκριμένη λίστα περιπτώσεις παικτών όπως ο Βλάντιμιρ Νταρίντα (σ. σ. δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα), από τα τέλη του Ιούλη έχουν υπάρξει έξι σοβαροί τραυματισμοί και μάλιστα δύο παίκτες όχι απλά παραμένουν εκτός προγράμματος αλλά δεν προβλέπεται να επιστρέψουν πριν τα μέσα ή τέλη του Νοέμβρη!

Η αρχή έγινε με τον Γιάκουμπ Μπράμπετς ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο σ’ εκείνο το φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας στα μέσα Ιουλίου με συνέπεια να χάσει το σύνολο των ευρωπαϊκών αγώνων αλλά και την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ. Συνολικά, ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός έμεινε εκτός δράσης για διάστημα ενός μήνα. Ο τραυματισμός του Χουλιάν Κουέστα (σ. σ. διάστρεμμα στην προπόνηση της 14ης Αυγούστου) δεν ήταν το ίδιο σοβαρός αλλά πλήγωσε τους Θεσσαλονικείς καθώς ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο παιχνίδι με τη Ντινάμο Κιέβου, έχασε επίσης και τους δύο πρώτους αγώνες του Πρωταθλήματος με ΟΦΗ και Λαμία.

Ο Νέβεν Τζούρασεκ φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα του Άρη στις 3 Σεπτεμβρίου, όταν χρησιμοποιήθηκε για περίπου 14 λεπτά στη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης. Λόγω προβλήματος στη μέση, ο Κροάτης μέσος έχασε το σύνολο των αγώνων που ακολούθησαν και πλέον αναμένεται να επιστρέψει με την επανέναρξη του Πρωταθλήματος. Πλέον ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα προετοιμασίας αλλά συμπλήρωσε σχεδόν έναν μήνα εκτός δράσης.

Λόγω μιας κάκωσης στο γόνατο, ο Ζαν Ζουλ αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος (20/8). Έμεινε εκτός πλάνου για περίπου έναν μήνα. Χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα στα παιχνίδια με Παναιτωλικό και Ολυμπιακό αλλά δεν κατάφερε να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι με την Κηφισιά στο «Κλ. Βικελίδης». Ο Καμερουνέζος μέσος ακολουθεί πλέον το ομαδικό πρόγραμμα προετοιμασίας και υπολογίζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό.

Ο Ρουπ

Αν ο Ρουπ χάσει και τον Νοέμβρη θα έχει αγωνιστεί στα μισά παιχνίδια

Δεν πέρασε ούτε μία εβδομάδα από την αρθροσκόπηση στο γόνατο στην οποία υποβλήθηκε ο Λούκας Ρουπ. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης, αυτή θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου έξι εβδομάδες. Ο Γερμανός μέσος αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (17/9). Λογικά θα επιστρέψει στο τελευταίο δεκαήμερο του Νοέμβρη. Αν δεν προλάβει και τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο 32χρονος μέσος θα έχει χάσει τον μισό αριθμό αγώνων της ομάδας. Για την ακρίβεια, θα έχει παίξει μόλις στα 16 από τα 32 παιχνίδια του Άρη από τις αρχές του περασμένου Φλεβάρη έως και τα τέλη του Νοέμβρη!

Ο Σαβέριο ήδη συμπλήρωσε δύο μήνες εκτός δράσης!

Ο Κίκε Σαβέριο έκανε τη διαφορά στο δεύτερο παιχνίδι του Άρη με την Αραράτ στο «Κλ. Βικελίδης» στις 3 Αυγούστου, εκ τότε όμως δεν ξανάπαιξε. Η αρχική διάγνωση για τον 24χρονο ακραίο επιθετικό από το Εκουαδόρ ήταν βαρύ διάστρεμμα και ο χρόνος αποκατάστασης υπολογίστηκε (περίπου) στον έναν μήνα. Τελικώς, πρόσφατα η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε ότι ο Σαβέριο έχει υποστεί οστικό οίδημα και θεωρείται ότι θα χρειαστεί το λιγότερο έναν μήνα για να ξεπεράσει το πρόβλημα! Εντούτοις, το ακριβές διάστημα της απουσίας του θα φανεί μέσα από τις επαναξιολογήσεις της κατάστασής του, οπότε θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να είναι διαθέσιμος πριν τα μέσα του Νοέμβρη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα