ΑΕΚ: Συντηρητικό πρόγραμμα για Τσούμπερ

ΑΕΚ: Συντηρητικό πρόγραμμα για Τσούμπερ

Newsroom
Ο Στίβεν Τσούμπερ της ΑΕΚ

bet365

Μετά τις ενοχλήσεις που τον άφησαν εκτός την τελευταία στιγμή από το ματς με τον Άγιαξ, ο Στίβεν Τσούμπερ ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα στα Σπάτα.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στην ΑΕΚ με τον Στίβεν Τσούμπερ πριν τη χθεσινή αναμέτρηση με τον Άγιαξ. Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός λόγω κάποιων ενοχλήσεων κρίθηκε σκόπιμο να μείνει εκτός αποστολής τελικά προκειμένου να μην παρθεί κάποιο ρίσκο.

Στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα ο Τσούμπερ προφυλάχθηκε, πραγματοποιώντας ένα συντηρητικό πρόγραμμα και πιθανότατα δεν θα ρισκάρει ούτε στην κυριακάτικη εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, κάτι που θα κριθεί οριστικά μετά την αυριανή τελευταία προπόνηση.

Όσο για τον Λιβάι Γκαρσία που είναι εκτός με θλάση, ο φορ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο ακολούθησε θεραπεία και ένα ειδικό πρόγραμμα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα