Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (04/10) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (04/10) στο Gazzetta

bet365

Ο χαμός που έγινε στην παρουσίαση της επετειακής φανέλας του Αναστόπουλου, ο 100αρης Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τα όσα είπαν Μαρινάκης και Κοσμάς στo διοικητικό συμβούλιο της Superleague στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου.

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη και ο 100αρης Γιοβάνοβιτς

Sport Day: Άστραψε και βρόντηξε! Ξεκάθαρος ο Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ξένος αρχιδιαιτητής τώρα αλλιώς stop στο πρωτάθλημα, άλλη αγωνιστική με Μάνταλους δεν μπορεί να γίνει».Κατοστάρης γίνεται στο ματς με την Μακάμπι Χάιφα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Live Sport: Με «Βάγια» και Σπόραρ για διπλό! Στη Χάιφα ο Παναθηναϊκός για να πάρει τη νίκη πρόκριση. Θλίψη και οργή! Κάθε Αυστραλός έδωσε 75 ευρώ για τους Ο.Α. του Σίδνεϊ το 2000, κάθε Έλληνας 844 ευρώ για τους Ο.Α. του 2004.

Φως των Σπορ: Με το βαρύ πυροβολικό! Ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει το τρίποντο στην Μπάτσκα Τόπολα με μπροστάρηδες τους Φορτούνη, Ποντένσε και Ελ Κααμπί. Πέτρος Κόκκαλης: «Δεν έχω να χωρίσω κάτι με τον Μαρινάκη». Σεισμός στο «Γ.Καραϊσκάκη» για τα 40 του Αναστόπουλου από το «χάλκινο παπούτσι».

Κόκκινος Πρωταθλητής: Ο θρύλος στους κορυφαίους! Στο TOP 10 στην Ευρώπη. Τρέλα από 1.000 και πλέον οπαδούς του θρύλου στην παρουσίαση της συλλεκτικής φανέλας του Αναστόπουλου.

Οι αριθμοί που δείχνουν πόσο soft ειναι ο Άρης

Ώρα των Σπορ: Ομάδα και λαός τα δίνουν όλα κόντρα στον Άγιαξ! Στην ΑΕΚ ξέχασαν ήδη το ματς με τον ΟΦΗ και επικεντρώνονται αποκλειστικά στο κρίσιμο αυριανό παιχνίδι με τους Ολλανδούς. Κοσμάς: «Ο Ολυμπιακός φώναζε για τη διαιτησία του μεταξύ μας ντέρμπι, αλλά εμείς αδικηθήκαμε».

Metrosport: Soft ομάδα! Οι αριθμοί δείχνουν ότι ο φετινός Άρης δεν έχει τη σκληράδα που απαιτεί το physical ελληνικό πρωτάθλημα. «Βλέπουν» μακριά... Παίκτες και Λουτσέσκου θέλουν πάση θυσία τη νίκη επί της Άιντραχτ για αν κάνουν άλμα προς την πρωτιά στον όμιλο με στόχο την απ' ευθείας πρόκριση στους «16».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα