Βόλος μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Μίκαελ Ντούρεσταμ

Στον Βόλο ο Μίκαελ Ντούρεσταμ

bet365

Ο Βόλος γνωστοποίησε την απόκτηση του Μίκαελ Ντούρεσταμ για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνάς του.

Ο Βόλος έψαχνε ένα στόπερ για να κλείσει το κενό που άφησε στην άμυνά του η απομάκρυνση του Κρούζλιακ και τον βρήκε στο πρόσωπο του Μίκαελ Ντούρεσταμ. Η ομάδα της Μαγνησίας κοιτούσε την περίπτωση του Ντανιέλ Αγιάλα, όμως αφού αυτή δεν προχώρησε, κινήθηκε για την απόκτηση του 31χρονου Σουηδού κεντρικού αμυντικού.

Ο Ντούρεσταμ έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι που πέρασε από την Ναϊράν της Σαουδικής Αραβίας και έρχεται για δεύτερη φορά στην χώρα μας μετά τον ενάμιση χρόνο που πέρασε στην Ξάνθη (Γεν. 2019-Αυγ. 2020). Έχει περάσει ακόμη από τις Γκέτεμποργκ, Άαλεσουντ, Ναϊμέγκεν, Καλμάρ, Σάρπσμποργκ, Σερένγκ και Αλ-Ανταλάχ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

«H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 31χρονου Σουηδού κεντρικού αμυντικού Μίκαελ Ντούρεσταμ.

Ο Ντούρεσταμ τη διετία 2018-19 πέρασε από την Ξάνθη, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Γκέτεμποργκ, Ααλεσουντ, Ναιμέγκεν, Κάλμαρ.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Μίκαελ Ντούρεσταμ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα