Άρης: Κάκωση ο Μπράμπετς, αμφίβολος για Κηφισιά

Άρης: Κάκωση ο Μπράμπετς, αμφίβολος για Κηφισιά

Newsroom
Ο Μπράμπετς

bet365

Κάκωση μαλακών μορίων έδειξε η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Γιάκουμπ Μπράμπετς κι έτσι είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στον αγώνα (1/10, 17:30) με την Κηφισιά.

Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό με συνέπεια την αντικατάστασή του από τον Φραν Βέλεθ. Σήμερα (28/9) υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε ότι υπέστη κάκωση μαλακών μορίων στο γόνατο και σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης… «καθημερινά θα γίνεται επαναξιολόγηση της κατάστασής του».

Καθώς είναι περιορισμένο το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τον αγώνα με την Κηφισιά, αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της συμμετοχής του Τσέχου κεντρικού αμυντικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα