Παναιτωλικός: Επιστροφή Μλάντεν
Με τον Μλάντεν στην αποστολή θα υποδεχθεί αύριο (27/9) ο Παναιτωλικός τον ΟΦΗ, καθώς ο Ρουμάνος αμυντικός υπολογίζεται και πάλι και για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό για τη 2η αγωνιστική, οπότε και τραυματίστηκε.
Σε σχέση με την 20αδα του «Κλεάνθης Βικελίδης» για την αναμέτρηση με τον Αρη σε αυτή συμπεριλήφθηκε και ο Χατζηθεοδωρίδης, ενώ εκτός έμειναν οι Μπουζούκης, Μπελεβώνης (όπως και οι Τσιγγάρας, Μπακάκης).
Η αποστολή των «κυανοκίτρινων» αποτελείται από τους Καπίνο, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλη, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδη, Γκρατερόλ, Φρ. Ντουάρτε, Βοΐλη, Ντίας, Ξενιτίδη, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Πέρες, Μαυρία, Πέδρο, Μαλή, Λιάβα και Μπαλντασάρα. 
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
