Κηφισιά: Χωρίς Πέιο κόντρα στη Λαμία, μέσα ο Οζέγκοβιτς

Βασίλης Μπαλατσός
Πέιος

bet365

Ο Νίκος Πέιος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση της Κηφισιάς με τη Λαμία στην Καισαριανή.

Η Κηφισιά είναι έτοιμη για την αναμέτρηση με τη Λαμία στην Καισαριανή για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Superleague (27/9, 18:00). Μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή από την οποία απουσιάζει ο Νίκος Πέιος. Ο Έλληνας χαφ συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Ολυμπιακό και δηλώθηκε να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Εκτός παραμένουν οι Σωτήρης Νίνης, Πάνος Πρίτσας και ο νεοαποκτηθέντας Λοΐκ Λαντρ. Από την άλλη επιστρέφει ο Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, ο οποίος ήταν εκτός κόντρα στους Πειραιώτες λόγω καρτών.

Η αποστολή: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Όγκμουντουρ Κρίστινσον, Γιάννης Νικοπολίδης, Νίκος Βαφέας, Λούκα Τσάπαν, Αλμπέρτο Μποτία, Λούμορ Αγκμπενιένου, Αλέξανδρος Παρράς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Γιάννης Μασούρας, Μάνος Σμπώκος, Βασίλης Σπίνος, Αντώνης Παπασάββας, Φαμπιάν Αντούνες, Τζακ Ιπαλίμπο, Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, Ίλιαν Ίλιεφ, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Τιεβί Μπιφουμά, Νικολάς Αντερέγκεν, Ανδρέας Τεττέι, Ματέους Σάντος.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα