Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός: Με κόσμο στην Τρίπολη οι «πράσινοι»

Παναθηναϊκός

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης ανοίγει φέτος τις θύρες του για τους φιλοξενούμενους κι οι φίλοι του Παναθηναϊκού ετοιμάζονται για εκδρομή στην Τρίπολη μετά το 2018!

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε ανακοινώσει από την αρχή της σεζόν ότι φέτος οι εξέδρες του Κολοκοτρώνης θα είναι ανοιχτές και για τους φιλοξενούμενους. Ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη ομάδα, από το Big 5, που θα δοκιμαστεί στην έδρα των Αρκάδων κι οι κιτρινομπλέ ανακοίνωσαν γενική είσοδο 20 ευρώ.

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια:

«Εισιτήρια για την 6η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2023-2024 με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, θα διατίθενται ως εξής:

α) στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) την Τρίτη 26 και την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου κατά τις ώρες λειτουργίας καταστημάτων.

β) στο εκδοτήρια της Θύρας 1 του γηπέδου "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" την Τρίτη 26 και την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου από τις 10:00πμ έως και τις 7:00μμ.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου. Κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων στις εισόδους του γηπέδου από τα αρμόδια όργανα (αστυνομία, προσωπικό ασφαλείας), είναι απαραίτητη η ύπαρξη εγγράφου ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο).

Οι τιμές για όλες τις θύρες όπου θα διατίθενται εισιτήρια αγώνα είναι:

20€ κανονικό, 5€ παιδικό (παιδιά με ημερομηνία γέννησης μετά από την 01/01/2008)

Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 18:00.

Ώρα έναρξης αγώνα: 20:30».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα