Ολυμπιακός: Η Παλμέιρας βρίσκεται σε επαφές με τη Νότιγχαμ για την επιστροφή του Σκάρπα σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους

Νότης Χάλαρης
ελλαδα

bet365

Σε επαφές με τη Νότιγχαμ Φόρεστ φαίνεται πως βρίσκεται η Παλμέιρας προκειμένου να επαναφέρει τον Γκουστάβο Σκάρπα στις τάξεις της.

Ο Γκουστάβο Σκάρπα βρίσκεται στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ καθώς το πρώτο του εξάμηνο μακριά από τη Βραζιλία δεν κύλησε όπως θα ήθελε.

Τώρα στον Πειραιά ψάχνει τον εαυτό του, όμως την ίδια στιγμή φαίνεται πως η Παλμέιρας θα ήθελε να τον φέρει πίσω στη χώρα του.

Σύμφωνα με το «SBT Sports» ο σύλλογος της Βραζιλίας βρίσκεται σε επαφές με τη Νότιγχαμ προκειμένου ο 29χρονος μεσοεπιθετικός να φορέσει ξανά τα χρώματα της τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Το ίδιο δημοσίευμα τονίζει πως ο έμπειρος παίκτης είναι θετικός στην επιστροφή του στη Βραζιλία αλλά μόνο για την Παλμέιρας και όχι για τη Φλαμένγκο η οποία επίσης έχει δείξει ενδιαφέρον.

Να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο του διεθνή ποδοσφαιριστή με τους Άγγλους εκπνέει το καλοκαίρι του 2025 ενώ ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό είναι μέχρι τον επόμενο Ιούλιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα