Κηφισιά: Η «έκρηξη» κερκίδας, πάγκου και παικτών στο γκολ λύτρωσης του Μποτία (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
μποτία

bet365

Η Κηφισιά ανέβασε την παρακάμερα του... θρίλερ με τον Πανσερραϊκό με το «ξέσπασμα» κερκίδας, πάγκου και παικτών στο «buzzer beater» του Αλμπέρτο Μποτία να ξεχωρίζει.

Η Κηφισιά στο πρώτο της εντός έδρας ματς της στη Stoiximan Superleague στην Καισαριανή έμεινε πίσω στο σκορ από τον Πανσερραϊκό με τρία γκολ στο 22ο λεπτό, όμως... αρνήθηκε να χάσει. Με δυο γκολ στις καθυστερήσεις και «λυτρωτή» τον Αλμπέρτο Μποτία στο 90+11' η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ισοφάρισε σε 4-4 στην τελευταία φάση του ματς και πήρε έναν βαθμό που έμοιαζε... χαμένος.

Ο σύλλογος της Κηφισιάς παρουσίασε την παρακάμερα του πρώτου παιχνιδιού της σεζόν στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος», στις εξέδρες του οποίου φαίνεται πως υπήρχαν αρκετές οικογένειες και πολλά παιδιά. Φυσικά η «έκρηξη» στο «buzzer beater» του πολύπειρου Ισπανού σέντερ μπακ ξεχωρίζει.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα