Μεϊτέ: «Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική, το κάτι άλλο»

Μεϊτέ: «Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική, το κάτι άλλο»

Newsroom
meite

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Σουαλιχό Μεϊτέ έπαιξε το πρώτο του εν Ελλάδι ντέρμπι και είπε τα καλύτερα για τους φίλους του ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα της Τούμπας.

Το πρώτο του εν Ελλάδι ντέρμπι έπαιξε χθες (17/9) ο Σουαλιχό Μεϊτέ, στη «λευκή» ισοπαλία που παραχώρησε ο ΠΑΟΚ στον Αρη στην Τούμπα. Ο 28χρονος κεντρικός χαφ σχολίασε στη NOVA μετά το παιχνίδι πως «η ατμόσφαιρα ήταν το κάτι άλλο. Ηταν φανταστική. Μπορεί να μην είναι από τα μεγαλύτερα γήπεδα που έχω αγωνιστεί, αλλά είναι σίγουρα από τις καλύτερες ατμόσφαιρες τις οποίες έχω ζήσει στην καριέρα μου».

Ο Γάλλος μέσος που αποκτήθηκε ως δανεικός από την Μπενφίκα μίλησε και για τον ίδιο. «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και θα το ζω σε τακτά χρονικά διαστήματα».

@Photo credits: INTIME
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα