Τσούμιτς: Πηγαίνει στην Ρούμπιν και φέρνει χρήματα στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τους Σέρβους

Newsroom
Τσούμιτς: Πηγαίνει στην Ρούμπιν και φέρνει χρήματα στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τους Σέρβους

bet365

Σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα, ο Νίκολα Τσούμιτς θα πουληθεί από την Βοϊβοντίνα στην Ρούμπιν Καζάν και θα καρπωθεί χρήματα και ο Ολυμπιακός λόγω του ποσοστού μεταπώλησης που είχε κρατήσει.

Η σερβική ιστοσελίδα «MaxBet Sport» αποκάλυψε πως ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Νίκολα Τσούμιτς ετοιμάζεται να πάρει μεταγραφή από την Βοϊβοντίνα στην Ρούμπιν Καζάν κι αυτό θα αποφέρει χρήματα εκτός από το κλαμπ της Βοσνίας και στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτό έχουν διατηρήσει το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Το ποσό που φαίνεται πως θα πληρώσει η ρωσική ομάδα θα είναι περίπου 1,5 εκατ. ευρώ, επομένως η ομάδα του Πειραιά αναμένεται να καρπωθεί ένα ποσό κοντά στις 700 χιλ. ευρώ, αν υλοποιηθεί η μεταγραφή, που βρίσκεται σε προχωρημένο επίπεδο. Ο 24χρονος Σέρβος εξτρέμ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Θυμίζουμε πως ο Τσούμιτς έφυγε από τον Ολυμπιακό το περσινό καλοκαίρι ως ελεύθερος για να πάει στην Βοϊβοντίνα, με τους «ερυθρόλευκους» να κρατούν ως αντάλλαγμα το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Την περσινή σεζόν ο Σέρβος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε 33 συμμετοχές σκοράροντας 14 τέρματα και δίνοντας πέντε ασίστ ενώ φέτος είχε ξεκινήσει με δύο γκολ και δύο ασίστ σε οκτώ παιχνίδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα