Αρης μεταγραφές: Η Σέλτικ ανακοίνωσε τον Πάλμα

Newsroom
..

bet365

Ο Λουίς Πάλμα έγινε και επίσημα παίκτης της Σέλτικ και ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα υπέγραψε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2028.

Μόνο η ανακοίνωση απέμενε ώστε ο Λουίς Πάλμα να γίνει παίκτης της Σέλτικ και πλέον συνέβη και αυτό, κάτι που καθιστά πλέον τον 23χρονο μεσοεπιθετικό και επίσημα κάτοικο Γλασκώβης.

Ο νεαρός από την Ονδούρα υπέγραψε με τους Κέλτες συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2028 και πήρε τη φανέλα με το «7», ενώ σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ το ύψος του deal υπολογίζεται στα 4,8 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων οι περίπου 800.000 θα πάνε στην Βίντα, την ομάδα που τον απέκτησε ο Αρης το καλοκαίρι του 2022.

Ετσι ο διεθνής άσος αποτελεί παρελθόν από τους «κίτρινους» όπου αγωνίστηκε σε 52 ματς όλων των διοργανώσεων και σημείωσε 17 γκολ (11 ασίστ).

«Είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για μένα και τιμή μου που θα παίξω στη Σέλτικ. Ανυπομονώ να γίνω μέρος αυτού του μεγάλου συλλόγου, ομάδας που συγκαταλέγεται στα σπουδαία ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ξέρω ότι η Σέλτικ στοχεύει πάντα να παίζει ποδόσφαιρο με τον σωστό τρόπο, μια ομάδα που έχει τρομερή παράδοση στους τίτλους. Θέλω να γίνω κι εγώ μέρος της», ανέφερε ο Πάλμα στα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε. «Μίλησα με τον προπονητή και ανυπομονώ πραγματικά να παίξω σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Εχω ήδη λάβει τόσα πολλά μηνύματα υποστήριξης και ευχαριστώ όλους τους οπαδούς μας για την υποδοχή που μου έγινε. «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς της Σέλτικ και θα κάνω ό,τι μπορώ για να προσφέρω καλές στιγμές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα