Παναθηναϊκός-Μπράγκα: Στη βασική ενδεκάδα Ιωαννίδης και Μπερνάρντ

Παναθηναϊκός-Μπράγκα: Στη βασική ενδεκάδα Ιωαννίδης και Μπερνάρντ

Νίκος Αθανασίου
O Φώτης Ιωαννίδης και ο Μπερνάρντ

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεκινά τον Παναθηναϊκό με δύο αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς κόντρα στη Μπράγκα. Ιωαννίδης αντί Σπόραρ και Μπερνάρντ αντί Τζούρισιτς.

Στο ματς της δεκαετίας ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί απόψε την Μπράγκα (22:00, CosmoteSports2) με φόντο την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. H ενδεκάδα του Τριφυλλιού σε σχέση με το ματς της Πορτογαλίας, έχει δύο αλλαγές.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε φανέλα βασικού στους δύο ποδοσφαιριστές που από τον πάγκο έδωσαν πολύτιμες λύσεις στα μέχρι τώρα παιχνίδια των προκριματικών. Ο Φώτης Ιωαννίδης ξεκινά αντί του Άντρατζ Σπόραρ και ο Μπερνάρντ αντί του Φίλιπ Τζούρισιτς.

Παναθηναϊκός - Μπράγκα: Αναλυτικά η 11αδα

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ, δεξιός ο Βαγιαννίδης και ο Γεντβάι με τον Μάγκνουσον οι δύο στόπερ. Ρούμπεν, Βιλένα, Μπερνάρντ η τριάδα στη μεσαία γραμμή. Αριστερός εξτρέμ ο Μαντσίνι, δεξιός ο Παλάσιος και στη κορυφή του 4-3-3 ο Ιωαννίδης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα