Ολυμπιακός μεταγραφές: Οδεύει προς Τουρκία ο Μπα με τη μορφή δανεισμού

οσφπ

bet365

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η παραχώρηση του Ουσεϊνού Μπα στην Μπασακσεχίρ από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού.

Ένα βήμα μακριά από την Τουρκία βρίσκεται ο Ουσεϊνού Μπα καθώς η Μπασακσεχίρ έχει έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή για την απόκτησή του όπως ανέφεραν στην Τουρκία.

Παράλληλα ο τουρκικός σύλλογος έδωσε τα... χέρια και με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του έμπειρου στόπερ με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Βέβαια, ο Μπα δεν είναι ο μόνος από τους στόπερ που αναμένεται να αποχωρήσει, καθώς σε διαδικασία για την πώλησή του βρίσκεται και ο Παπέ Σισέ.

Εφόσον αμφότεροι αποχωρήσουν από την ομάδα, τότε παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ακόμα ένας στόπερ. Το Gazzetta σας είχε αναφέρει την ιεραρχία που υπάρχει στην άμυνα των Πειραιωτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα