«Ο Μίτσελ Αουγκούστο αρνήθηκε την πρόταση του Άρη»
Ο Άρης βρισκόταν σε προχωρημένες επαφές με την Παλμέιρας για τον 20χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό Μίτσελ Αουγκούστο, όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τη Βραζιλία η μεταγραφή τελικά δεν θα προχωρήσει.
Όπως υποστηρίζει η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα Nosso Palestra, ο Μίτσελ Αουγκούστο δεν έκανε δεκτή την πρόταση που είχε από τον Άρη, παρά το γεγονός ότι οι σύλλογοι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές.
Έτσι, όπως τονίζει το βραζιλιάνικο Μέσο, ο Μίτσελ Αουγκούστο δεν θα πάρει μεταγραφή για τον Άρη αποφασίζοντας να παραμείνει στην Παλμέιρας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
