ΑΕΚ: «Εξακολουθούν να μην σέβονται τη μνήμη του ανθρώπου μας»

ΑΕΚ: «Εξακολουθούν να μην σέβονται τη μνήμη του ανθρώπου μας»

Newsroom
..

bet365

Η ΑΕΚ σχολίασε τα όσα λέγονται με βάση κάποια βίντεο που βγαίνουν στη δημοσιότητα από την επίθεση των χούλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια, υπογραμμίζοντας πως ακόμα και τώρα δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη.

Συγκεκριμένα από την ΑΕΚ τόνιζαν πως «προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε ψύχραιμα το όργιο σεναριολογίας με βάση κάτι ακατάληπτα βίντεο που δίνονται στην δημοσιότητα. Περιμένουμε λίγη έστω υπευθυνότητα, ως τώρα δεν έχει υπάρξει δυστυχώς στον βαθμό που θα έπρεπε».

Επίσης από την πλευρά των κιτρινόμαυρων συμπλήρωναν το εξής: «Προς το παρόν αυτά, αλλά το τονίζουμε: Προς το παρόν... Και με την ελπίδα κάποιοι να σοβαρευτούν. Εξακολουθούν να μη σέβονται την μνήμη του ανθρώπου μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα