Λουτσέσκου: «Σημαντικό κατόρθωμα το ρεκόρ νικών, αλλά το ματς στη Σκωτία έχει μεγαλύτερη σημασία»

Newsroom
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έφτασε τις 123 νίκες στο πάγκο του ΠΑΟΚ, τις περισσότερες από κάθε άλλον προπονητή, ωστόσο στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι με την Χαρτς στην Σκωτία.

Νικηφόρο ξεκίνημα για τον ΠΑΟΚ στην Super League, με τον «δικέφαλο του βορρά» να επικρατεί με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης. Πρόσωπο του αγώνα εκτός φυσικά του Ζίβκοβιτς με τα 2 γκολ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου που απέναντι στην Χάιντουκ έσπασε το ρεκόρ νικών προπονητή στον ΠΑΟΚ και σήμερα το αύξησε φτάνοντας τις 123 νίκες.

Ο Ρουμάνος μετά τον αγώνα μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μετά από αυτό της Πέμπτης με δύσκολο αντίπαλο. Εξαιτίας αυτού δεν είχαμε πνευματική ενέργεια. Αξίζαμε τη νίκη, στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί, δεν είχαμε τον απόλυτο έλεγχο. Στο δεύτερο επιστρέψαμε την επιθετικότητα που θέλουμε, πήραμε βοήθειες από παίκτες στην επίθεση, βοήθησαν τους αμυντικούς μέσους, είχαμε ευκαιρίες, σκοράραμε και αξίζαμε τη νίκη».

Για το ότι αποτελεί τον ρέκορντμαν νικών στον ΠΑΟΚ: «Δεν κοιτάζω το παρελθόν αλλά το επόμενο παιχνίδι. Στον ΠΑΟΚ έχω περάσει 4 χρόνια, περιτριγυρίζομαι από ανθρώπους που με αγαπούν πολύ. Είναι ένα σημαντικό κατόρθωμα, το επόμενο παιχνίδι στη Σκωτία ωστόσο έχει σημασία για μας, θα χρειαστεί μία τελείως διαφορετική προσέγγιση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα