Σβαμπ: «Είμαστε σε καλή κατάσταση»

Σβαμπ: «Είμαστε σε καλή κατάσταση»

Newsroom
schwab

bet365

Ο Στέφαν Σβαμπ έδειξε αισιόδοξος για την αυριανή πρεμιέρα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Αήττητος στο Conference League και με το «εισιτήριο» της πρόκρισης για τα play-offs της διοργάνωσης που θα αντιμετωπίσει την Χαρτς είναι ο ΠΑΟΚ, που θα υποδεχθεί αύριο (20/8) τον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Στέφαν Σβαμπ μίλησε στη NOVA για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες και στάθηκε στην καλή κατάσταση που βρίσκεται ο «Δικέφαλος του Βορρά». «Είμαστε σε καλή κατάσταση, έτοιμοι να μπούμε στο πρωτάθλημα. Προετοιμαζόμαστε όλο αυτό το διάστημα για δύο διοργανώσεις και είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε εξίσου καλά και στις δύο. Θέλουμε να παίξουμε και να κερδίσουμε τον Αστέρα Τρίπολης. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο και σεβόμαστε τον αντίπαλο μας», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Για εμάς είναι το πέμπτο παιχνίδι στη σεζόν, ενώ για αυτούς το πρώτο και γι’ αυτό πιστεύω ότι έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και θα δούμε έναν καλό αγώνα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα