Κηφισιά: Η αποστολή για την ιστορική πρεμιέρα της στην Stoiximan Superleague

Κηφισιά: Η αποστολή για την ιστορική πρεμιέρα της στην Stoiximan Superleague

Βασίλης Μπαλατσός
Σάκιτς

bet365

Οι 21 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Γιάννης Αναστασίου για το ματς της πρεμιέρας της Κηφισιάς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».

Η Κηφισιά είναι πανέτοιμη για το ιστορικής σημασίας πρώτο της παιχνίδι στη Stoiximan Superleague, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». Μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης, ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την 21μελή αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ήπειρο, στην οποία δεν συγκαταλέγεται ο Αλμπέρτο Μποτία. Ο Ισπανός πολύπειρος κεντρικός αμυντικός δουλεύει σκληρά αυτές τις ημέρες για να φτάσει στο 100% της ετοιμότητας του.

Η αποστολή της Κηφισιάς:

Τερματοφύλακες: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Όουμουντουρ Κρίστινσον, Γιάννης Νικοπολίδης.

Αμυντικοί: Νίκος Βαφέας, Ματέους Σοάρες Μπαρμπόσα, Λούμορ Αγκμπενιένου, Αλέξανδρος Παρράς, Γιάννης Μασούρας, Λούκα Τσάπαν, Εμάνουελ Σάκιτς.

Μέσοι: Νίκος Πέιος, Αντώνης Παπασάββας, Πάνος Πρίτσας, Φαμπιάν Αντούνες, Σωτήρης Νίνης, Ματέους Σοάρες Μπαρμπόσα Σάντος Κρισιούμα, Τζακ Ιπαλίμπο.

Επιθετικοί: Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Ανδρέας Τεττέι, Παύλος Παντελίδης, Νικολάς Αντερέγκεν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα