ΠΑΣ Γιάννινα: Θεραπεία ο Παμλίδης, ατομικό ο Ροσέρο

Newsroom
Η προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Σε ρυθμούς έναρξης πρωταθλήματος μπαίνουν σιγά σιγά στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος από Τετάρτη θα... φορτσάρει ενόψει του αγώνα με την Κηφισιά.

Η εβδομάδα ξεκίνησε με πρωινή προπόνηση στοιν ΠΑΣ Γιάννινα με το τεχνικό επιτελείο να επικεντρώνεται στα παιχνίδια κατοχής, για να ακολουθήσουν ασκήσεις ενδυνάμωσης. Στη συνέχεια το πρόγραμμα είχε επιθετική τακτική σε απλή μορφή, καθώς και το καθιερωμένο παιχνίδι έντεκα εναντίον έντεκα.

Θεραπεία ακολούθησε ο Παμλίδης, ενώ ατομικό πρόγραμμα πραγματοποίησε ο Ροσέρο. Εκτός ήταν φυσικά ο Κύρκος, ο οποίος θα μείνει εκτός για δύο με τρεις μήνες μετά το κατάγμα στο μετατάρσιο που υπέστη.

Επόμενη προπόνηση για τους παίκτες του ΠΑΣ το απόγευμα της Τετάρτης (16/8) όπου και θα ξεκινήσει σε πιο εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Κηφισιά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα