Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (14/08) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Η μεταγραφή του Σκάρπα στον Ολυμπιακό που άργησε έξι μήνες, τα ταξίδια Παναθηναϊκού και ΑΕΚ και τα δύο άτομα που αναζητούν ακόμα για τον φόνο του Μιχάλη Κατσούρη στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου.

Στον Ολυμπιακό ο Σκάρπα, ακολουθούν άλλες δύο μεγάλες κινήσεις

Sport Day: Μάγος! Ο Σκάρπα ντύνεται στα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού σε μία μεταγραφή που ταράζει τα νέρα. Ακολουθούν άλλες δύο εντυπωσιακές κινήσεις. Στην Ισπανία λένε για τον Ράφα Μιρ της Σεβίλλη. Ο νέος Μπόξιτς. Η σύγκριση του Μπρνιτς με τον θρυλικό συμπατριώτη του.

Live Sport: Πτήση στ' αστέρια! Ταξίδι στο όνειρο για τον Παναθηναϊκό για το μεγάλο ματς αύριο κόντρα στην Μαρσέιγ. Σάμπα με Σκάρπα! Με καθυστέρηση έξι μηνών έρχεται στον Ολυμπιακό ο Βραζιλιάνος παικταράς. «Μιλάει» στο γήπεδο! Στη βαριά σκιά του θανάτο του Μιχάλη, η ΑΕΚ θέλει αύριο σκορ πρόκρισης στο Ζάγκρεμπ.

Φως των Σπορ: «Ένεση» ποιότητας! Γιατί στον Ολυμπιακό διάλεξαν την λύση του Γκουστάβο Σκάρπα. Γιουνιούς Οτσάλ: «Είπα το ''ναι'' στην Εθνική Ελλάδος σε 10''». Ψάχνουν άλλους δύο για τον φόνο του Μιχάλη Κατσούρη.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Σσσσσσσσς... μιλάει με την μπάλα. Ο Σκάρπα στα κόκκινα! Ορτέγκα: «Δώστε με στον Ολυμπιακό!». Πρώτη άφιξη για τον Έζε. Το πρόσωπο που ήρθε ήδη στην Ελλάδα για να προετοιμάσει το έδαφος της έλευσης του αρχηγού της Ουρακάν. Τα τυπικά απομένουν για το deal.

Η ΑΕΚ που ξέρει τι πρέπει να κάνει και ο πανικός που έσπειρε ο «Ντέλιας»

Ώρα των Σπορ: ΑΕΚ ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Με Βίντα και Αραούχο, αλλά χωρίς Γκατσίνοβιτς η αποστολή. Τα πλάνα του Ματίας. Στο Ζάγκρεμπ σήμερα (Δευτέρα) οι «κιτρινόμαυροι» για την πρώτη μεγάλη μάχη, ανήμερα της Παναγίας κόντρα στην Ντινάμο.

Metrosport: Δυνατά στηρίγματα. Τα σημεία «κλειδιά» για την μεγάλη πρόκριση του Άρη στο Βουκουρέστι. Πανικός για Ντέλια! Οι Κροάτες τρόμαξαν με τις εμφανίσεις του «μικρού μάγου» στην Ιερουσαλήμ και το Σπλιτ και προσαρμόζουν πάνω του το αμυντικό τους πλάνο για τη ρεβάνς.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα