Φιλική τεσσάρα στην Καβάλα ο Πανσερραϊκός

Newsroom
Πανσερραϊκός

bet365

Νικηφόρο ήταν το τελευταίο φιλικό του Πανσερραϊκού, με τα «λιοντάρια» να επικρατούν με 4-0 της Καβάλας δείχνοντας καλό πρόσωπο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Θετική εμφάνιση και φιλική νίκη στην πρόβα τζενεράλε πριν την πρεμιέρα της Super League με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης, για τον Πανσερραϊκό. Τα «λιοντάρια» επικράτησαν με 4-0 της Καβάλας δείχνοντας στο μεγαλύτερος διάστημα της αναμέτρησης καλό πρόσωπο.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στον αγώνα και στο πρώτο ημίχρονο μπορεί να έχασαν πολλές ευκαιρίες για να κάνουν το 1-0, ωστόσο στο τελευταίο λεπτό το πέτυχαν με τον Χατζηστραβό να σκοράρει για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο και παρά τις πολλές αλλαγές που έγιναν, ο ρυθμός δεν έπεσε και στο 50' ο Πανσερραϊκός έκανε το 2-0 με τον Μούργο. Οι Σερραίοι όμως δεν σταμάτησαν εκεί και με τέρματα των Μασκανάκη και Γούλερι στο 75' και 83' διαμόρφωσαν το τελικό 4-0.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν( 46′ Κατσικάς -70′ Τσιλιγγίρης), Ντάνκερλαϊ (46′ Δεληγιαννίδης), Πηλέας (46′ Τσαγκαλίδης), Πεταυράκης (46′ Αυλωνίτης), Γκοτζαμανίδης (46′ Μούργος), Χάγιεκ (60′ Καρασαλίδης) Στάϊκος (46′ Οικονόμου), Θυμιάνης (46′ Στίνα), Χατζηστραβός (46′ Μασκανάκης), Τομάς (46′ Σοφιανός), Αλεξιτς (46′ Γούλερι).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα