Μπουζούκης: «Μας αρέσει να κερδίζουμε»

Newsroom
Παναιτωλικός

bet365

Ο Παναιτωλικός επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» με 2-1 σε φιλικό, με τον Γιάννη Μπουζούκη να τονίζει πως σε όλους στην ομάδα αρέσει να κερδίζουν.

Ο Παναιτωλικός εμφανίστηκε πιο έτοιμος από τον ΠΑΣ Γιάννινα επικρατώντας μέσα στους «Ζωσιμάδες» με 2-1 σε φιλικό αγώνα, με τον Γιάννη Μπουζούκη να αναφέρει σχετικά: «Παίξαμε αρκετά φιλικά. Σίγουρα μας αρέσει να κερδίζουμε ως ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ, αλλά πρώτος στόχος είναι να βελτιώσουμε τα ελαττώματά μας. Νομίζω ότι σήμερα κάναμε μια καλή προσπάθεια. Ήταν ένα δυνατό ματς, καταφέραμε να κερδίσουμε, είμαστε ικανοποιημένοι και συνεχίζουμε, περιμένουμε τώρα το πρωτάθλημα».

Για το αν είναι έτοιμη και σε καλή κατάσταση η ομάδα του Παναιτωλικού, παρότι δεν αγωνίζεται στην πρεμιέρα, λόγω των θλιβερών γεγονότων στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Μετά απ’ αυτό που έγινε δεν χρειάζονται πολλά λόγια και να πούμε να είμαστε έτοιμοι. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα