Κηφισιά: Έγινε επαγγελματίας ο Κωνσταντακόπουλος

Κηφισιά: Έγινε επαγγελματίας ο Κωνσταντακόπουλος

Βασίλης Μπαλατσός
Κωνσταντακόπουλος

bet365

O 18χρονος μέσος Γιώργος Κωνσταντακόπουλος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Κηφισιά.

Ο Γιώργος Κωνσταντακόπουλος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, με την Κηφισιά. Ο 18χρονος αμυντικός μέσος είναι στην ομάδα των Βορείων Προαστίων από το καλοκαίρι του 2021 και αγωνιζόταν με την Κ20. Ο νεαρός χαφ ακολούθησε και τα δύο στάδια της προετοιμασίας υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου και είναι πλέον σταθερό μέλος της πρώτης ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει πως ο Γιώργος Κωνσταντακόπουλος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Γεννημένος στις 30 Δεκεμβρίου 2004, ο Γιώργος Κωνσταντακόπουλος αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Θησέα Νέας Μάκρης, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στον Πανιώνιο.

Το καλοκαίρι του 2021 πήρε μεταγραφή για την Κηφισιά, με την Κ20 της οποίας έφτασε μέχρι τον τελικό του Πρωταθλήματος Κ20 της Super League 2».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα