Κηφισιά: Προς... Καισαριανή η πρώτη έδρα

Κηφισιά: Προς... Καισαριανή η πρώτη έδρα

Καισαριανή

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta η Κηφισιά από τη στιγμή που δεν θα έχει ως πρώτη έδρα τη Ριζούπολη αναμένεται να αγωνίζεται στην Καισαριανή.

Ανατροπή δεδομένων στο ζήτημα της έδρας της Κηφισιάς. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων ήταν να αγωνιστεί στην ιστορική πρώτη της σεζόν στη Stoiximan Superleague στο γήπεδο της Ριζούπολης, όμως εν τέλει η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Η διοίκηση του κλαμπ φέρεται να τα είχε βρει προφορικά με τον ερασιτεχνική του Απόλλωνα Σμύρνης, όμως οι υπογραφές δεν «έπεσαν» ποτέ. To θέμα Ριζούπολη έχει «τελειώσει» εδώ και περίπου ένα μήνα για την Κηφισιά, η οποία προχωράει στις εναλλακτικές της επιλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta από τη στιγμή που το «σπίτι» του συλλόγου, το Ζηρίνειο, παρά την πλήρη ανακαίνιση, δεν πληροί τις προϋποθέσεις για αγώνα της πρώτης κατηγορίας, τότε η λύση που προκρίνεται είναι το γήπεδο της Καισαριανής.

Το «Μιχάλης Κρητικόπουλος» ήταν εξ αρχής η πρώτη επιλογή της Κηφισιάς ως βασική έδρα στην παρθενική της σεζόν στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου, όμως η Ριζούπολη προτιμήθηκε, καθώς ήταν ένα πιο... έτοιμο γήπεδο για τις απαιτήσεις της Λίγκας.

Η διοίκηση Πρίτσα έχει επενδύσει πολλά χρήματα στο συγκεκριμένο γήπεδο, καθώς έχει αλλάξει τόσο τον χλοοτάπητα, όσο και τα αποδυτήρια, ενώ έχει φτιάξει και γυμναστήριο. Η Κηφισιά με τη συμβολή της δημοτικής Αρχής θα τρέξει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε το γήπεδο να έχει όλα όσα χρειάζονται για τη διεξαγωγή αναμετρήσεων της Stoiximan Superleague.

Φυσικά θα χρειαστεί ένα χρονικό διάστημα μέχρι το γήπεδο της Καισαριανής να είναι έτοιμο προς χρήση και συνεπώς η Κηφισιά αναμένεται να παίξει τα πρώτα της εντός έδρας ματς σε ουδέτερη έδρα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gazzetta ως δεύτερη έδρα έχει δηλωθεί το γήπεδο του Ατρόμητου, ενώ μια ακόμα επιλογή, ειδικά για το πρώτο εντός έδρας ματς κόντρα στους Περιστεριώτες, την τρίτη αγωνιστική, θα μπορούσε να ήταν το γήπεδο της Λαμίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα