Πανσερραϊκός: Έκλεισε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Καβάλα την Κυριακή

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Καβάλα την Κυριακή για τον Πανσερραϊκό

bet365

Ο Πανσερραϊκός γνωστοποίησε πως την προσεχή Κυριακή (13/08) θα δώσει φιλικό προπονητικού χαρακτήρα απέναντι στην Καβάλα.

Μετά την επιστροφή της ομάδας από το φιλικό τουρνουά του Βόλου «Novicup» στο οποίο εκείνη κατέλαβε την τρίτη θέση μετρώντας μία νίκη και μία ήττα και καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση, ο Πάμπλο Γκαρσία έδωσε ρεπό στους παίκτες της ομάδας την Πέμπτη (10/08) κι εκείνοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις σήμερα.

Η ομάδα των Σερρών έκλεισε κι ένα τελευταίο ακόμη φιλικό, προπονητικού χαρακτήρα, κόντρα στην Καβάλα για την Κυριακή (13/08), το τελευταίο προτού ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις στην Superleague 1 κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή (20/08) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τα μόνα αγωνιστικά προβλήματα που ταλανίζουν τον Πανσσεραϊκό είναι εκείνα των Παντεκίδη, Μορέιρα και Κολομπίνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα