ΠΑΕ Άρης: «Ανθρωπιστική βοήθεια 1.8 εκατ. δολαρίων στον ουκρανικό λαό»
Η παρουσίαση της εξαιρετικής πρωτοβουλίας θα γίνει αύριο (10/8, 17:00) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης παρουσία της προέδρου και διευθύνουσας συμβούλου της ΠΑΕ Άρης, Ειρήνης Καρυπίδη. «H δοκιμασία του Ουκρανικού λαού δεν έχει τέλος, καθώς οι μήνες περνούν, οι επιθέσεις σε βάρος της χώρας συνεχίζονται και οι ελλείψεις ειδών σε κρίσιμους τομείς, όπως αυτός της Υγείας, πληθαίνουν.
Με βαθιά ενσυναίσθηση, η «Amani Swiss», σε συνεργασία με την «Coherus Biosciences» και την «Direct Relief» αποφάσισαν να συνδράμουν έμπρακτα και να αποστείλουν ανθρωπιστική βοήθεια προς την Ουκρανία ύψους 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων και πιο συγκεκριμένα εξειδικευμένα φάρμακα για καρκινοπαθείς σε χημειοθεραπεία και πάσχοντες από οξύ σύνδρομο ακτινοβολίας.
Με την δωρεά αυτή θέλουμε να καταδείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στον φίλο Ουκρανικό λαό σε στιγμές που έχει ανάγκη τη βοήθεια όλων μας.
Η επίσημη ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί σε ειδική τελετή αύριο Πέμπτη 10 Αυγούστου και ώρα 17:00 στο ξενοδοχείο Porto Palace παρουσία της Προέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου της Amani Swiss, Ειρήνης Καρυπίδη, του Πρέσβη της Ουκρανίας στην Ελλάδα, Shoutenko Sergii και του Γενικού Προξένου της Ουκρανίας στη Θεσσαλονίκη, Sabluk Vadim», αναφέρει η ΠΑΕ Άρης στην ανακοίνωσή της.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
