Ο Ολυμπιακός θέλει τον Αγιούμπ Ελ Καμπί! (vid)

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Αγιούμπ Ελ Καμπί! (vid)

Αντώνης Σαούλης
O Αγιούμπ Ελ Καμπί στο Μουντιάλ της Ρωσίας

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta ο Αγιούμπ Ελ Καμπί προτάθηκε στον Ολυμπιακό κι εξετάζεται σοβαρά για την θέση του επιθετικού. Το ρεκόρ με το Μαρόκο η σύνδεση με Ελ Αραμπί, Γκιγιέρμε και η... Σταντάρ Λιέγης.

Ο Ολυμπιακός πήρε φόρα! Μετά την απόκτηση του Τζάκσον Παρόσο και το γερό μπάσιμο για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο (με τις δύο πλευρές να είναι κοντά σε συμφωνία) οι «ερυθρόλευκοι» πάνε να κλείσουν ακόμα μία τρύπα στο ρόστερ. Αυτή του επιθετικού. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Βέλγιο, ο Αγιούμπ Ελ Καμπί όχι μόνο προτάθηκε κι εξετάζεται από τον Ολυμπιακό, αλλά κατά μία πήγη οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Πως προκύπτει το Βέλγιο όμως για τον 30χρονο επιθετικό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αλ Σαντ του Κατάρ και η μοναδική του εμπειρία από την Ευρώπη είναι η Χατάισπορ της Τουρκίας; Η Σταντάρ Λιέγης είχε μπει στο κόλπο για τον απόκτηση του Ελ Καμπί αλλά όπως προέκυπτε από τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Φεργκαν Χαρκίν η βελγική ομάδα δεν θα προχωρήσει στην απόκτησή του. Και σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες αυτό θα συμβεί επειδή ο Ελ Καμπί είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό!

Ελ Καμπί: Ρεκόρ στο Κύπελλο Εθνών, κόπηκε τελευταία στιγμή από το Μουντιάλ

Η αλήθεια είναι πως έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον Ελ Αραμπί. Εκτός από το προφανές (την χώρα δηλαδή), ο Ελ Καμπί μετακόμισε τον Μάρτιο στο Κατάρ και την Αλ Σαντ του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Γκιγιέρμε. Ο Αγιούμπ κατέχει το ρεκόρ στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με τα περισσότερα γκολ σε μία διοργάνωση, μιας και το 2018 πρόλαβε κι έβαλε 9 (!) και οδήγησε το Μαρόκο στην κατάκτηση του τροπαίου. Περιττό να αναφέρουμε ότι πήρε και τον τίτλο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή στο συγκεκριμένο τουρνουά.

Φυσικά συμμετείχε και στο Μουντιάλ της Ρωσίας, αλλά κόπηκε τελευταία στιγμή από το Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο Μαροκινός επιθετικός (ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος εδώ κι έναν μήνα) είναι στη λίστα αρκετών ομάδων (Σταντάρ όπως αναφέραμε αλλά και σύλλογοι από Τουρκία τον έχουν προσελκύσει).

1 γκολ κάθε 2 ματς

Μπορεί να μην έχει παίξει σε μεγάλο πρωτάθλημα της Ευρώπης αλλά σκοράρει συχνά. Πολύ συχνά. Για την ακρίβεια έχει 94 γκολ σε 182 εμφανίσεις. Λίγο παραπάνω από ένα γκολ κάθε δύο αγώνες. Σε αυτά προσθέστε και τις 18 ασίστ δείγμα του πόσο... μοιάζει στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί! Οσον αφορά το Μαρόκο; Εκεί μετράει 20 γκολ σε 36 ματς!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα