Άρης: Με Ματαρίτα, Ζουλ και Μενέντες η 11αδα απέναντι στον Εθνικό Άχνας

Άρης: Με Ματαρίτα, Ζουλ και Μενέντες η 11αδα απέναντι στον Εθνικό Άχνας

Ο Άρης

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Τόλης Τερζής επέλεξε τρία νέα πρόσωπα για το αρχικό σχήμα του Άρη για το φιλικό παιχνίδι (21:15) με τον Εθνικό Άχνας μαζί με τον Λευτέρη Χουτεσιώτη ο οποίος αντικαθιστά τον τραυματία Χουλιάν Κουέστα.

Πρόκειται για το τελευταίο φιλικό παιχνίδι του Άρη πριν τους προκριματικούς αγώνες του Conferemnce League. Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης είναι κάτω από τα δοκάρια αντικαθιστώντας τον Κουέστα καθώς ο Ισπανός ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και στην τετράδα της άμυνας επιλέχθηκε ο Ματαρίτα στο αριστερό άκρο. Δεξιά θα αγωνιστεί ο Μόζες Οντουμπάτζο, ενώ οι Μπράμπετς-Φαμπιάνο είναι το δίδυμο των στόπερ.

Για πρώτη φορά ο Άρης θα αγωνιστεί με καθαρό αμυντικό χαφ καθώς ο Ζαν Ζουλ είναι στη βάση της μεσαίας γραμμής έχοντας μπροστά του τους δημιουργικούς Νταρίντα, Ρουπ. Στα επιθετικά άκρα, ο Λούις Πάλμα θα αγωνιστεί στη μία πτέρυγα και ο Τζόναταν Μενέντες στην άλλη ενώ ο Άντρε Γκρέι είναι στην κορυφή της επίθεσης.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα