ΕΠΟ: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αποχώρησαν από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου

ΕΠΟ

bet365

Ένταση υπήρξε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ μεταξύ των μελών της και των εκπροσώπων των ομάδων της λίγκας για το θέμα του ποσοστού που έχει λαμβάνειν η ομοσπονδία από τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών και των προπονητών. Αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας οι Μπουτσικάρης και Καραπαπάς.

Δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, αφού υπήρξαν εντάσεις μεταξύ των μελών της και των εκπροσώπων των ΠΑΕ, όταν ήρθε προς συζήτηση το μείζον θέμα του ποσοστού που έχει να λαμβάνει η ομοσπονδία από τα συμβόλαια των παικτών και των προπονητών των ομάδων.

Η Superleague αποφάσισε το ποσοστό αυτό να μειωθεί από 5% σε 1%, κάτι με το οποίο δεν συμφωνεί επ' ουδενί η ΕΠΟ. Μάλιστα, ένα εκ των μελών της ΕΕ, ο Γιώργος Χατζησαρόγλου απευθυνόμενος στα μέλη της Επιτροπής της λίγκας τόνισε πως το ποσοστό αυτό θα έπρεπε, όχι απλώς να μην μειωθεί, αλλά και αν αυξηθεί, γεγονός που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις τους.

Σύμφωνα με πάντα με διαρροές από την λίγκα στο σημείο εκείνο ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, επίσης απευθυνόμενος στους εκπροσώπους της λίγκας, είπε πως «είστε απλώς μία ακόμα ΕΠΣ», με τον Λεωνίδα Μπουτσικάρη να ανταπαντά πως «Αφού είναι έτσι, εμείς αποχωρούμε» και να φεύγει σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Το ίδιο έκανε και ο Κώστας Καραπαπάς.

Το θέμα του ποσοστού που λαμβάνει η ΕΠΟ από τα συμβόλαια των παικτών και των προπονητών αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σημεία τριβής μεταξύ της ίδιας και της λίγκας τον τελευταίο καιρό και ούτε σήμερα κατέστη δυνατό να βρεθεί λύση γι' αυτό. Μάλιστα, η Superleague έχει προχωρήσει στην σύσταση ειδικής επιτροπής που ασχολείται με το θέμα αυτό, μετά την ομόφωνη απόφαση που πάρθηκε για την μείωση του ποσοστού της ομοσπονδίας από 5% σε 1%.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα