Ολυμπιακός: Προσφορά 4,5 εκατ. ευρώ από Ναντ, στην διεκδίκηση οι Ρεν και Λοριάν για Ρέαμπτσιουκ

Ολυμπιακός: Προσφορά 4,5 εκατ. ευρώ από Ναντ, στην διεκδίκηση οι Ρεν και Λοριάν για Ρέαμπτσιουκ

bet365

Το όνομα του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ συνεχίζει να ακούγεται στη Γαλλία, αυτή τη φορά για πρόταση της Ναντ αλλά και ενδιαφέρον από Ρεν και Λοριάν.

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έχει εξελιχθεί σε ένα από τα hot ονόματα στο θέμα των πωλήσεων του Ολυμπιακού για το φετινό καλοκαίρι, με την περίπτωσή του να είναι στο προσκήνιο για τα γαλλικά κλαμπ.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ιγκνάσιο Γκενουαρντί, η Ναντ έχει κάνει επίσημη πρόταση στους «ερυθρολεύκους» για την απόκτηση του Μολδαβού μπακ ύψους 4,5 εκατ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή, έντονο ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει τόσο η Ρεν όσο και η Λοριάν για την υπόθεση του διεθνή αμυντικού. Την ίδια στιγμή, από την Ισπανία προκύπτει ότι ο Κάρλος Νέβα (αριστερό μπακ) είναι κοντά στο... λιμάνι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα