Κηφισιά μεταγραφές: Συμφώνησε με Νίνη

Κηφισιά μεταγραφές: Συμφώνησε με Νίνη

Νίνης με ΟΦΗ

bet365

Η Κηφισιά και ο Σωτήρης Νίνης έδωσαν τα χέρια για την έναρξη της συνεργασίας τους. Στα επόμενα 24ωρα θα ανακοινωθεί η μεταγραφή.

Στην Κηφισιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σωτήρης Νίνης. Οι δυο πλευρές κατέληξαν σε οριστική συμφωνία, η οποία αναμένεται να επισημοποιηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες και ο 33χρονος μεσοεπιθετικός να ακολουθήσει την επόμενη εβδομάδα την αποστολή της ομάδας των Βορείων Προαστίων στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Νίνης είναι ένας ποδοσφαιριστής που τον γνωρίζουν καλά τόσο ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Αναστασίου, όσο και ο τεχνικός διευθυντής Στέφανος Κοτσόλης από την κoινή τους παρουσία στον Παναθηναϊκό.

Πριν λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα έπειτα από ένα εξάμηνο, στο οποίο έπαιξε σε εννέα παιχνίδια. Τις προηγούμενες δυο σεζόν ήταν στον Βόλο, όπου μέτρησε 47 συμμετοχές, με ένα γκολ και έξι ασίστ.

Η Σταχτοπούτα της Stoiximan Super League δίνει παράλληλες «μάχες» σε αρκετά ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα. Δεν αποκλείεται εντός της τρέχουσας εβδομάδας να ολοκληρωθούν δύο ή τρεις κινήσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα