Άρης: Η αποδέσμευση του Νικολάς Ενκουλού φέρνει άλλον στόπερ

Άρης: Η αποδέσμευση του Νικολάς Ενκουλού φέρνει άλλον στόπερ

Ο Ενκουλού

bet365

Ο Νικολάς Ενκουλού αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον Άρη καθώς το συμβόλαιό του λύθηκε κοινή συναινέσει και η ΠΑΕ Άρης τον ευχαρίστησε για την προσφορά του.

Η αλήθεια είναι ότι ο διεθνής Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός προσγειώθηκε στον πλανήτη Άρη με υψηλές προσδοκίες. Λόγω ποδοσφαιρικού background και καριέρα σε Πρωταθλήματα εγνωσμένης αξίας αλλά και της διαγραφόμενης παρουσίας του στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, επικράτησε η αίσθηση ότι ο Νικολάς Ενκουλού θα μπορούσε να αναρριχηθεί στην ιεραρχία των κεντρικών αμυντικών του Άρη. Στην πραγματικότητα όμως, αυτό δεν συνέβη ποτέ. Ο έμπειρος στόπερ μπήκε στο πλάνο της βασικής 11αδας όταν τραυματίστηκε ο Γιάκουμπ Μπράμπετς και επανήλθε σε αυτό – στις τελευταίες αγωνιστικές των Playoffs – για τον ίδιο λόγο. Γενικώς, δεν επιβεβαίωσε τη φήμη που τον συντρόφευε και η απόφαση αποδέσμευσής του ήταν δεδομένη.

Κι αυτό έγινε καθώς σήμερα (18/7) η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε… «τη λύση – κοινή συναινέσει της συνεργασίας της με τον Nicolas NKoulou. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του». Συνολικά με τη φανέλα του Άρη, ο 33χρονος αγωνίστηκε σε 17 αγώνες και σημείωσε ένα γκολ.

Μετά την αποδέσμευση του Ενκουλού, πλέον ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την προσθήκη ενός ακόμη στόπερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα