Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (18/07) στο Gazzetta

Newsroom
Πρωτοσέλιδα Gazzetta

bet365

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ που θέλει τον Ντουάρτε, ο Πισάρο που υπέγραψε και ανακοινώθηκε στην ΑΕΚ και ο Κάρλσον που έρχεται σήμερα για τον Άρη στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου.

Θέλει Ντουάρτε ο Μαρτίνεθ, αποθέωσε Βαγγέλη Μαρινάκη για «Athletic»

Sport Day:.«Οι πρωτιές του Βαγγέλη Μαρινάκη», βαθιά υπόκλιση στον ηγέτη του Ολυμπιακού από το παγκόσμιο ΜΜΕ «The Athletic» σε αφιέρωμα για ιδιοκτήτες ομάδων της Premier League.

Live Sport: Κλήρωση... λουκούμι για ΑΕΚ και ΠΑΟ σε συνδυασμό και με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους. Στα... όπλα! Κορυφαία πρεμιέρα για τη φετινή Ευρωλίγκα: 6 Οκτωβρίου Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. «Το όνειρό μου το εκπλήρωσα, μόνο ΑΕΚ» είπε ο Ροντόλφο Πισάρο.

Φως των Σπορ: Ζήτησε Ντουάρτε! Τον 28χρονο στόπερ της Χετάφε θέλει διακαώς στον Ολυμπιακό ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Χριστόπουλος: «Τα μεγάλα λόγια βυθίζουν τους αθλητές».

Κόκκινος Πρωταθλητής: Βλέπει Ντουάρτε! Δύο στόπερ τοπ κλας στην κόκκινη ατζέντα. Στα Χανιά ο Νίκολιτς, κράτησε ποσοστό μεταπώλησης ο Ολυμπιακός. Νέες φήμες από την Πορτογαλία για τον Αλεξανδρόπουλο.

Υπέγραψε ο Πισάρο, στον ΠΑΟΚ ο Σαμάτα

Ώρα των Σπορ: «Είναι όνειρο, μόνο ΑΕΚ» είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ροντόλφο Πισάρο. Υπέγραψε για 2+1 χρόνια ο Ροντόλφο Πισάρο. Σήμερα στα Σπάτα, πιάνει δουλειά. Το νούμερο που επέλεξε για τη φανέλα του.

Metrosport: Βήμα-βήμα η μόνη σωστή προσέγγιση. Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Αλί Σαμάτα. Ενέσεις ποιότητας. Έρχεται σήμερα ο Νταβίντ Κάρλσον για να δώσεις λύσεις σε δημιουργία και εκτέλεση. «Τελειώνει» από Μπέτις κι έρχεται Θεσσαλονίκη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα