Αστέρας Τρίπολης μεταγραφές: Πάει για Κοϊντρεντί

...

bet365

Ο Κόμπα Κοϊντρεντί είναι ο «εκλεκτός» του Αστέρα Τρίπολης για το «8» και οι Αρκάδες περιμένουν την απάντηση του Γάλλου χαφ. Ο Αλεξ Καρμπονέλ πρώτος στόχος για το «6», προχωράει του Χουάν Μιριτέλο.

Ως εβδομάδα εξελίξεων λογίζεται στον Αστέρα Τρίπολης αυτή που ξεκίνησε από σήμερα (10/7), καθώς οι Αρκάδες περιμένουν απαντήσεις από τρία «μέτωπα» που να κλείσουν θετικά αυτόματα θα «μετρήσουν» και ισάριθμους νέους ποδοσφαιριστές. Ας δούμε λοιπόν τι και πώς.

Στο «8» και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta ο «εκλεκτός» του club είναι ο Κόμπα Κοϊντρεντί και από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον Γάλλο χαφ. Γεννημένος στο Τζιμπουτί αλλά με καταγωγή από τη Νέα Καληδονία (ο πατέρας του ήταν στρατιωτικός), ο 22χρονος μέσος, ύψους 1,84, είναι «απόφοιτος» των ακαδημιών της Λανς όμως «ανδρώθηκε» ποδοσφαιρικά στην Ισπανία. Εκεί πήγε σε ηλικία 18 ετών για λογαριασμό της Βαλένθια, με τις «νυχτερίδες» ντεμπουτάρισε στην Primera Division (12 εμφανίσεις συνολικά), ενώ παράλληλα έπαιζε και στη 2η ομάδα τους. Πέρσι ήταν δανεικός στην Οβιέδο της Segunda Division (20 ματς/1 γκολ/3 ασίστ), ενώ είναι διεθνής και με όλες τις «μικρές» των «τρικολόρ».

Στο «6» ο Αστέρας έχει «στοχεύσει» στον Αλεξ Καρμπονέλ ένα «παιδί» της Μασία. Εκεί έμαθε τα μυστικά της μπάλας και ο 26χρονος πλέον «κόφτης» έγινε επαγγελματίας στην Μπαρτσελόνα και ανήκε στην ομάδα που το 2017 κατέκτησε το Copa Del Rey. Στη συνέχεια ο Ισπανός ανασταλτικός μέσος, διεθνής με την U16 και U17 της πατρίδας του, έπαιξε μεταξύ άλλων σε Ρόις, Κόρδοβα, Φορτούνα Σιτάρντ αλλά και Λουκέρνη, με την οποία μάλιστα πήρε το 2021 το Κύπελλο Ελβετίας. Πέρσι επέστρεψε στη Β' ομάδα των «μπλαουγκράνα» όπου και έκαμε 37 εμφανίσεις (πέντε ασίστ).

Εκτός των δύο προαναφερθέντων στην Τρίπολη περιμένουν και να «κλείσει» το «κεφάλαιο» Χουάν Μιριτέλο. Ο Αργεντινός φορ είναι ο εκλεκτός τους για τη «γραμμή κρούσης», με τον παίκτη υπάρχει συμφωνία και σε καλό δρόμο βρίσκονται και οι επαφές με την Defensa y Justicia που ανήκει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα