ΠΑΟΚ - Μεταγραφές: Σαμάτα εδώ, Σαμάτα εκεί, Σαμάτα με… τουριστική

ΠΑΟΚ - Μεταγραφές: Σαμάτα εδώ, Σαμάτα εκεί, Σαμάτα με… τουριστική

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν το ΟΚ της Φενέρμπαχτσε για τον Σαμάτα

bet365

Το θέμα του φορ και του Μπουανά Σαμάτα συνεχίζει να… καίει τον ΠΑΟΚ, την ίδια στιγμή που η υπόθεση του Τανζανού επιθετικού πάει από μέρα σε μέρα και από ώρα σε ώρα.

Με το μεταγραφικό σχεδιασμό να προχωράει με χρονοκαθυστέρηση, το μόνο που τους έλειπε στον ΠΑΟΚ ήταν να μπλέξουν με γραφειοκρατικά ζητήματα.

Ο Μπουανά Σαμάτα, για τον οποίον γίνεται τόσος πολύς ντόρος και είναι η βασική επιλογή των «ασπρόμαυρων» για τη θέση του φορ, παραμένει «κολλημένος» στο Νταρ Ες Σαλάμ της Τανζανίας περιμένοντας, όπως υποστηρίζουν οι εκπρόσωποί του, να ξεπεραστεί το πρόβλημα με τη βίζα, που θα του επιτρέψει να ταξιδέψει αρχικά στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια, αν προλάβει, στην Ολλανδία.

Η έκδοση βίζας, ειδικά όταν μιλάμε για μια αφρικανική χώρα, δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, αφήστε που δεν μιλάμε για μια έκδοση βίζας, αλλά για τρεις ή τέσσερις, καθώς ο Τανζανός επιθετικός θέλει να ταξιδέψει στην Ελλάδα μαζί με τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά του.

Το σίγουρο είναι ότι ο Σαμάτα δεν υπολογίζεται από τη Φενέρμπαχτσε για την επόμενη σεζόν, τελευταία του συμβολαίου του, καθώς δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την προετοιμασία της τουρκικής ομάδας.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι άνοιξε ο δρόμος για να αποκτήσει την ελευθέρας του, όπως ισχυρίζονται οι εκπρόσωποι του, έτσι ώστε να προχωρήσει την προφορική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

Όλες αυτές οι αναβολές, το «σήμερα – αύριο», οι παλινωδίες από την πλευρά του Τανζανού ποδοσφαιριστή, έχουν αρχίσει να κουράζουν και σε καμία περίπτωση, δε θα πρέπει οι «ασπρόμαυροι» να αφήσουν να τραβήξει σε μάκρος η υπόθεση του.

Στον ΠΑΟΚ έχουν φτάσει στο σημείο να μη λένε πολλά για την υπόθεση του Σαμάτα, περιμένουν από μέρα σε μέρα να ξεκαθαρίζει το ζήτημα, για έναν ποδοσφαιριστή που λείπει από το φετινό ρόστερ του «Δικεφάλου», αλλά πολύ δύσκολα θα προλάβει να κάνει έστω μια, δύο προπονήσεις με την ομάδα στην Ολλανδία, με αποτέλεσμα οι «ασπρόμαυροι» να προετοιμάζονται για να αντιμετωπίσουν την Μπεϊτάρ στα δύο νοκ άουτ παιχνίδια του β’ προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ, με δίδυμο στην επίθεση τους Μπράντον Τόμας και Στέφανο Τζίμα, ο οποίος αναμένεται την Τρίτη (11/7) στο Τέχελεν για να ενσωματωθεί κι αυτός στην προετοιμασία, αμέσως μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με την Εθνική Νέων στο Euro U19 της Μάλτας.

Ο χαφ που λείπει κι αυτός…

Ο ΠΑΟΚ έφερε τον Μπάμπα Ράχμαν στη Θεσσαλονίκη, με τον Γκανέζο να υπογράφει διετές συμβόλαιο ως ελεύθερος από την Τσέλσι, αποκτά με δανεισμό για ένα χρόνο τον Τόμας Κεντζιόρα και θέλει να προχωρήσει στην μεταγραφή ενός κεντρικού μέσου.

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ παραμένει στο προσκήνιο για τον «Δικέφαλο», που ετοιμάζεται να καταθέσει νέα πρόταση αγοράς του Ρώσου από την Καραγκιουμρούκ. Ο Σουαλιχό Μεϊτέ είναι η πιο σοβαρή περίπτωση, που έχει ακουστεί για τη θέση του κεντρικού χαφ, αλλά γι' αυτή οι «ασπρόμαυροι» θα πρέπει να περιμένουν να φτάσει ο Αύγουστος μήπως και ο 29χρονος χαφ της Μπενφίκα συνεχίζει να μην έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η υπόθεση του χαφ θα επιστρέψει στο προσκήνιο από την στιγμή που θα κλείσουν τα θέματα των Μπάμπα Ράχμαν, Τόμας Κεντζιόρα και Μπουανά Σαμάτα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα