Αρης μεταγραφές: Συμφωνία με Αλβαρο Ζαμόρα (vid)

Αρης μεταγραφές: Συμφωνία με Αλβαρο Ζαμόρα (vid)

Newsroom
Αρης μεταγραφές: Συμφωνία με Αλβαρο Ζαμόρα (vid)

bet365

Ο Αλβαρο Ζαμόρα που είχε απασχολήσει και τον Γενάρη τον Αρη, θα γίνει τελικά παίκτης του και αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη για να ανακοινωθεί.

Ακόμη μία μεταγραφή θα «τελειώσει» άμεσα ο Αρης, καθώς συμφώνησε και θα αποκτήσει τον Αλβαρο Ζαμόρα.

Πρόκειται για τον 21χρονο εξτρέμ, παίζει κυρίως από τα αριστερά, από την Κόστα Ρίκα που είχε απασχολήσει και τον Γενάρη την ομάδα αλλά τότε δεν προχώρησε η περίπτωσή του. Τώρα όμως τα δεδομένα άλλαξαν και ο νεαρός που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη χώρα του, αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη να υπογράψει και να ανακοινωθεί.

Ο Ζαμόρα μετρά στην τρέχουσα σεζόν της χώρας του 42 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη Σάπρισα (4 γκολ/3 ασίστ), ενώ έχει αγωνιστεί και τέσσερις φορές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του (πρόκειται για εν ενεργεία διεθνή της πατρίδας του και συμμετείχε στην αποστολή της για το Μουντιάλ του Κατάρ, όπου και αγωνίστηκε σε ένα ματς) .

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα