Χαλάρωμα και χαμός με... τρίλιζα (vid)!

Χαλάρωμα και χαμός με... τρίλιζα (vid)!

προπόνηση ΑΕΚ

bet365

Σβηστό το απογευματινό πρόγραμμα προπόνησης ελέω φιλικού αύριο για την ΑΕΚ και σούπερ διάθεση ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης ήταν δεδομένο πως θα ήταν χαλαρό για τους νταμπλούχους. Κι αυτό διότι ακολουθεί αύριο το φιλικό με την Αντβέρπ στην πόλη της πρωταθλήτριας Βελγίου. Άλλωστε ο Ματίας Αλμέιδα είχε δουλέψει στο κομμάτι της τακτικής ενόψει του φιλικού για περισσότερο από μια ώρα στην πρωινή προπόνηση εδώ στο Μπουργκ Χάαμσταντ που βρίσκεται η αποστολή των "κιτρινόμαυρων". Κάτι που μπορείτε να δείτε εδώ και να θυμηθείτε όσα δούλεψε ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Έπειτα από δουλειά για λίγο στη φυσική κατάσταση ακολούθησε για τους πρωταθλητές και Κυπελλούχους Ελλάδας μια άσκηση που ήταν απαιτητική αλλά και απόλυτα διασκεδαστική! Αφορούσε τη ταχύτητα και απαιτούσε να συνδυάζεις τη σκέψη, να έχει κοινώς συγκέντρωση κάθε παίκτης, για να μη λαθέψει. Η άσκηση ήταν σπριντ με μπάλα στα χέρια σε μικρή απόσταση με τους ποδοσφαιριστές χωρισμένους σε πολλά γκρουπ και την υποχρέωση να παίζουν τρίλιζα με φανελάκια όταν έφταναν γρήγορα στον προορισμό τους.

Εννοείται πως επικράτησε πανικός! Φωνές, γέλια και πειράγματα όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που σας παραθέτουμε παρακάτω. Οι κιτρινόμαυροι το διασκέδασαν με τη ψυχή τους τη στιγμή που έκαναν αλλεπάλληλα σπριντ δίχως να το καταλαβαίνουν καλά καλά... Την παράσταση έκλεψαν οι Άμραμπατ, Μουκουντί με τις αντιδράσεις τους, αλλά γενικά όλοι συμμετείχαν και το χάρηκαν. Περισσότερο ο Μπονίνι -γυμναστής της ομάδας- που δημιούργησε αυτό το εποικοδομητικό παιχνίδι για να δουλεύει ταχύτητες σε μικρό χώρο και συγκέντρωση.

Το πρόγραμμα έκλεισε με ποδοτένις όπου και εκεί έδωσαν και πήραν οι ατάκες φωτιά. Με το "ωραίος ο Φαίδων" που χει κατακλύσει τα βιντεάκια με... ατυχήματα στα σόσιαλ μίντια να κυριαρχεί οπότε κάποιος έκανε λανθασμένη επιλογή!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα