Αρης μεταγραφές: Ο Μορόν στην αποστολή της Μπέτις για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της

Αρης μεταγραφές: Ο Μορόν στην αποστολή της Μπέτις για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της

Ο Μορόν

bet365

Ο Αρης «τρέχει» την περίπτωση του Μορόν, θέλει να... ρίξει τη «βόμβα» με τον Ισπανό φορ που θα ταξιδέψει μεν με τη Μπέτις στη Γερμανία αλλά δεν υπολογίζεται από την ομάδα της χώρας του.

Ο Αρης προσπαθεί να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή, καθώς βρίσκεται σε (προχωρημένες) επαφές με τον Λορέν Μορόν. Ο Ισπανός φορ δεν υπολογίζεται από τον Μανουέλ Πελεγκρίνι στην Μπέτις και βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό των «κίτρινων», οι οποίοι έχουν βάλει την περίπτωσή του σε πρώτο πλάνο.

Σήμερα (5/7) η ομάδα της Ανδαλουσίας ανακοίνωσε την αποστολή της που θα μεταβεί στη Γερμανία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και ο 29χρονος φορ συμπεριλήφθηκε σε αυτή.

Πάντως η παραπάνω εξέλιξη δεν διαφοροποιεί τα δεδομένα γύρω από το μέλλον του στο club καθώς παραμένει εκτός πλάνων και συνεχίζει στους «πράσινους» μέχρι να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι διαπραγματεύσεις με τον Αρη βρίσκονται σε εξέλιξη και το ζήτημά του «τρέχει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα