Υποψήφιοι πολλοί, ποιος θα αρπάξει την ευκαιρία στον Ολυμπιακό…

Υποψήφιοι πολλοί, ποιος θα αρπάξει την ευκαιρία στον Ολυμπιακό…

Υποψήφιοι πολλοί, ποιος θα αρπάξει την ευκαιρία στον Ολυμπιακό…

bet365

O Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο Gazzetta για τους (πολλούς) παίκτες του Ολυμπιακού που ψάχνουν την ευκαιρία τους στην Αυστρία.

Άσχετο: Φιλικό στο Καραϊσκάκη δύσκολα θα δώσει αυτό το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός. Λόγω των εργασιών για την ακόμη καλύτερη εικόνα του γηπέδου ενόψει του τελικού του Σούπερ Καπ και γενικότερα ενόψει της νέας σεζόν. Αντίθετα, πηγαίνοντας στην Σκωτία για το φιλικό με τη Ρέιντζερς, θα πάει και στην Αγγλία εκείνες τις ημέρες για φιλικό γύρω στις 29 του μήνα με τη Νόριτς (η, εναλλακτικά τη Χαλ)!

Από αύριο ουσιαστικά λοιπόν ξεκινάει το πρώτο κομμάτι στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, με τις πρώτες προπονήσεις στην Αυστρία. Θα κρατήσει 15 ημέρες και θα ακολουθήσει το δεύτερο κομμάτι με τις προπονήσεις στο Ρέντη και τα φιλικά στην Βρετανία και την Ελλάδα.

Αν μη τι άλλο, χωρίς ακόμη μεταγραφές, και με αρκετούς παίκτες να μένουν πίσω στο Ρέντη (Μαντί, Σισέ, Φαντιγκά) η Αυστρία μπορεί να αποτελέσει μία ευκαιρία για πολλούς παίκτες του Ολυμπιακού! Το ερώτημα είναι μπορεί κάποιος να αρπάξει την ευκαιρία;

Υπάρχει ο Μπιτίκι, μία μεταγραφή του Γενάρη που όμως στην πραγματικότητα ποτέ δεν είχε τη δυνατότητα να παίξει όλους αυτούς τους μήνες.

Μπουτίκι

Υπάρχουν πέντε παίκτες (Ραμόν, Βρουσάι, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Τζολάκης), που λογικά θα θέλουν να «δείξουν» γιατί δεν έχουν καταφέρει να αναδειχθούν ως βασικοί.

Υπάρχουν οι τέσσερις δανεικοί (Μπουχαλάκης, Ζίνκερναγκελ, Πέπε, Καρβάλιο), που γύρισαν. Ειδικά ο Δανός φαίνεται περίπτωση που μπορεί να δώσει πράγματα-είτε απόδοση, είτε…λεφτά.

Υπάρχουν τα τρία παιδιά (Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος, Κωστούλας) από την Ακαδημία, με τον Κωστούλα μάλιστα να είναι αυτή την στιγμή ο μοναδικός φορ πλην του Ελ Αράμπι.

Υπάρχουν οι στόπερ Ντόη και Μπα, που έχουν στόχο να ενισχύσουν το στάτους που έχουν στην ομάδα, ώστε να μην υποχρεωθεί ο προπονητής να ζητήσει κι άλλο στόπερ πλην του αντικαταστάτη του Παπασταθόπουλου.

Υπάρχει ακόμη ακόμη ο Ελ Αράμπι! Μπορεί να πείσει τον Μαρτίνεθ ότι δεν χρειάζεται κι άλλο σέντερ φορ, πλην του διάδοχου του Μπακαμπού;

Ολυμπιακός

Πέραν δηλαδή των λεγόμενων βασικών (Πασχαλάκη, Ρόντινεϊ, Ρέαμπτσιουκ, Χουάνγκ, Φορτούνη, Μπιέλ, Μασούρα), είναι πάρα πολλοί παίκτες που μπορεί να κερδίσουν πολλά, αλλά και να χάσουν πολλά μέσα από αυτή την προετοιμασία. Ακόμη κι ο Μασούρας, βασικός τόσα χρόνια, εδώ και μήνες έχει σταματήσει να θεωρείται δεδομένα μέλος της «ερυθρόλευκης» ενδεκάδας.

Γενικά είναι αρκετά τα ερωτηματικά, παρότι λείπουν μεταγραφές. Ο Μπιέλ θα παίξει στη θέση του, που είναι όμως ίδια θέση με του Φορτούνη;…

Άσχετο: Μόνο που δεν το…ζωγράφισα χθες για το ποια ομάδα έκανε δύο συναντήσεις με τον Μπακαμπού-και υπάρχουν αναγνώστες που δεν κατάλαβαν (!); Τέλος πάντων, αναφορικά με τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, δεν ξέρω πόση σημασία έχει ότι ο αρμόδιος, ο Κορδόν, πάει σήμερα με την ομάδα στην Αυστρία. Δεν μένει δηλαδή εδώ, π.χ. για να φέρει παίκτη για ιατρικά κλπ. Βέβαια, επειδή δεν ξέρουμε ακόμη πώς δουλεύει, ας μην βγάλουμε ακόμη συμπέρασμα. Μπορεί κάποια στιγμή να κάνει τη μεταγραφή απευθείας για την Αυστρία. Για να δούμε τι θα δούμε και πότε θα το δούμε.

Η φωτογραφία της ημέρας. Στα 36,5 χρόνια του ο Ελ Αράμπι, αλλά σε αυτό το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας στο Ρέντη, έδειξε σε καλή κατάσταση. Πολύ καλύτερη απ΄ ότι περίμεναν όλοι...

Ελ Αραμπί

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.