Ολυμπιακός: «Κόσμος και ομάδα ένα» στην παρουσίαση της νέας φανέλας (vid)

Ολυμπιακός: «Κόσμος και ομάδα ένα» στην παρουσίαση της νέας φανέλας (vid)

Newsroom
oly

bet365

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τη νέα ερυθρόλευκη φανέλα, αλλά και τις άλλες δύο εμφανίσεις του για τη σεζόν 2023/24, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με τον κόσμο της ομάδας να δίναι δυναμικό παρών.

Παρουσία του νέου του αθλητικού διευθυντή Αντόνιο Κορδόν, του προπονητή Ντιέγκο Μαρτίνεθ, των παικτών, αλλά και των στελεχών του, ο Ολυμπιακός παρουσίασε το βράδυ της Πέμπτης (29/606) στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2023/24.

Οι πρωταγωνιστές έδωσαν το... σύνθημα για τη νέα σεζόν, με τον Ντόι να παίρνει πρώτος τον λόγo: «Εύχομαι τη φετινή σεζόν να ζήσουμε μεγάλες στιγμές μαζί με τον κόσμο που μας στηρίζει συνεχώς πάμε δυνατά!».

«Καλησπέρα, πάμε Ολυμπιακάρα», σε άπταιστα ελληνικά από τον Μπα και ο Κώστας Φορτούνης που καταχειροκροτήθηκε, μίλησε τελευταίος και ευχήθηκε μια νέα αρχή με επιτυχίες.

Στα βίντεο που δημοσίευσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ από τη χθεσινή εκδήλωσε στην «καρδιά» του Πειραιά, βλέπουμε τον κόσμο της ομάδας να δίνει το παρών εκφράζοντας την αγάπη του στους Κώστα Φορτούνη, Ουσεϊνού Μπα και Ανδρεά Ντόι που επιλέχθηκαν από τον σύλλογο να παρουσιάσουν τις νέες εμφανίσεις. Άνθρωποι κάθε ηλικίας πλησίασαν τους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών για αυτόγραφα και φωτογραφίες! «Κόσμος και ομάδα έγιναν ένα» όπως είναι και η λεζάντα στο σχετικό βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Δείτε το:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα