Άρης: Έκλεισε με εξόφληση το κεφάλαιο «Μήτρογλου»

Άρης: Έκλεισε με εξόφληση το κεφάλαιο «Μήτρογλου»

Ο Μήτρογλου

bet365

Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε για την ολοσχερή εξόφληση της οφειλής απέναντι στον Κωνσταντίνο Μήτρογλου κι έτσι δεν τίθεται ζήτημα αφαίρεσης βαθμών βάσει της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Το κεφάλαιο «Μήτρογλου» έκλεισε οριστικά στον Άρη με την ολοσχερή εξόφληση της οφειλής απέναντι στον πρώην ποδοσφαιριστή του. Το Διαιτητικό Δικαστήριο είχε επιδικάσει το ποσό των 350.000 ευρώ και μάλιστα είχε προχωρήσει στην απόφαση επιβολής αφαίρεσης πέντε βαθμών η οποία θα ενεργοποιούταν σε περίπτωση μη ολοσχερούς εξόφλησης της συνολικής οφειλής. Οι «κίτρινοι» έπρεπε να τακτοποιήσουν το ζήτημα έως το τέλος του τρέχοντος μήνα και σύμφωνα με ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης καταβλήθηκε το σύνολο της οφειλής που είχε απομείνει κι έτσι έκλεισε αυτή η ιστορία έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα