Παναθηναϊκός: Μάθημα στο... πνίξιμο του αντιπάλου και σούπερ Παλάσιος! (vids)

Παναθηναϊκός: Μάθημα στο... πνίξιμο του αντιπάλου και σούπερ Παλάσιος! (vids)

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δούλεψε στις πιέσεις ψηλά ενώ στο διπλό που ακολούθησε ο Σεμπαστιάν Παλάσιος ήταν υπέροχος, σκοράροντας και ένα πολύ όμορφο γκολ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Στον τρόπο που θέλει να πιέζει η ομάδα του στο build up του αντιπάλου δούλεψε στη πρωινή προπόνηση ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός δίδαξε στους παίκτες του Τριφυλλιού κάποιες σημαντικές παραμέτρους σε αυτό το κομμάτι, όπως είναι το timing, οι σωστές αποστάσεις, οι κινήσεις στις πίσω γραμμές όταν η μπάλα φεύγει με μακρινή μπαλιά, με την πίεση να φτάνει μέχρι τον αντίπαλο πορτιέρε.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet

Ο Παναθηναϊκός την προηγούμενη διετία ήταν μια ομάδα που πίεζε ψηλά τον αντίπαλο αλλά προφανώς υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στον συγκεκριμένο τομέα, ώστε οι ''πράσινοι'' να γίνουν ακόμη πιο πιεστικοί και αποτελεσματικοί.

Τα περισσότερα ''μπράβο'' τα άκουσε ο Σεμπαστιάν Παλάσιος που ήταν άριστος τακτικά ενώ σε κάποια στιγμή που ο Σιδέρας πήγε άγαρμπα πάνω στον Σπόραρ, ο Σέρβος τεχνικός εξήγησε στον μικρό πως «με νοιάζει να είσαι εκεί και να ελέγχεις το χώρο πίσω σου, δεν θέλω να πέφτεις έτσι πάνω του».

Ο Γιοβάνοβιτς έδωσε μεγάλη έμφαση στις κινήσεις των εξτρέμ στο κομμάτι της πίεσης και κάποια στιγμή εξήγησε στον Ντάνιελ Μαντσίνι χρησιμοποιώντας το αγαπημένο του μπλοκάκι, τον τρόπο που θέλει να πρεσάρει ο παίκτης στο δεξί ''φτερό''.

O... κεραυνός του Παλάσιος

Στη συνέχεια ακολούθησε διπλό στα 2/3 του γηπέδου. Οι παίκτες χωρίστηκαν ως εξής:

«Πράσινοι»: Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Φικάι, Μλαντένοβιτς, Ζέκα, Τσόκαϊ, Μαντσίνι, Τσέριν, Αϊτόρ, Σπόραρ.

«Ροζ»: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σιδεράς, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Κλεϊνχέισλερ, Παλάσιος, Μπερνάρ, Βέρμπιτς (Αϊτόρ), Ιωαννίδης.

Νικητές ήταν οι ''ροζ'' με 1-0 χάρη σε ένα πολύ ωραίο γκολ του Παλάσιος από πλάγια θέση, έπειτα από εξαιρετική πάσα του Κλεϊνχέισλερ. Γενικότερα και πέρα από αυτό το γκολ, ο ''Τούκου'' είναι σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διήμερο και δείχνει ιδιαίτερα ανεβασμένος.

Ιβάν σε Χουάνκαρ: ''Δεν σε τρώει κανείς εσένα''

Σε κάποια φάση Χουάνκαρ και Κώτσιρας διεκδίκησαν την μπάλα, ο Ισπανός έπεσε άτσαλα στο έδαφος και μετά από λίγο σηκώθηκε. Ο Γιοβάνοβιτς που ήταν δίπλα στο περιστατικό με χαμόγελο είπε στον Ισπανό «δεν σε τρώει κανένας εσένα».

Μετά ο Κώτσιρας πήγε να εκτελέσει το πλάγιο και λέει «ποιο fair play;» με τον Γιοβάνοβιτς να γελάει και να λέει «τον σκότωσες, θες φάουλ Χουάνκαρ;».

*To απόγευμα υπάρχει ρεπό ενώ ο Φίλιπ Τζούρισιτς αναμένεται μέχρι το βράδυ στο Bad Erlach.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα