Κηφισιά: Ανακοινώνεται εντός της ημέρας ο Αναστασίου

Κηφισιά: Ανακοινώνεται εντός της ημέρας ο Αναστασίου

anastasiou

bet365

Μέσα στην Πέμπτη (29/6) αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της Κηφισιάς για την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιάννη Αναστασίου.

Το Gazzetta σαν είχε ενημερώσει από την Τρίτη (27/6) για την επίτευξη της συμφωνίας ανάμεσα στην Κηφισιά και τον Γιάννη Αναστασίου. Ο «γάμος» αναμένεται να επισημοποιηθεί εντός της Πέμπτης (29/6) με τον έμπειρο κόουτς να αντικαθιστά τον Γιώργο Πετράκη και να είναι ο εκλεκτός της διοίκησης για την δημιουργία της ομάδας της πρώτης σεζόν του συλλόγου στη Stoiximan Super League.

Αυτή η εξέλιξη θα «ξεκλειδώσει» και τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας, ο οποίος αναμένεται να τρέξει τις επόμενες ημέρες. Η προετοιμασία της Κηφισιάς υπό τις οδηγίες του 50χρονου κόουτς θα ξεκινήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Αναστασίου θα είναι ο Ανδρεας Σκέντζος, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Βαγγέλης Λάππας, με τον οποίο συνεργάστηκε πρόσφατα και για μερικούς μήνες και στο Αγρίνιο. Ο Έλληνας τεχνικός την προηγούμενη διετία ήταν στον Παναιτωλικό, ενώ ξεκίνησε από τον Παναθηναϊκό με τον οποίο μάλιστα το 2014 κατέκτησε το Κύπελλο. Στη συνέχεια εργάστηκε σε Ρόντα, Κορτράικ, Ομόνοια και Ατρόμητο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα