Αραούχο - Λας Πάλμας: «Θέλει να επιστρέψει, ζητάει λεφτά η ΑΕΚ»

Αραούχο - Λας Πάλμας: «Θέλει να επιστρέψει, ζητάει λεφτά η ΑΕΚ»

Ο Σέρχιο Αραούχο της ΑΕΚ

bet365

Στην Ισπανία γράφουν ότι ο Σέρχιο Αραούχο θέλει να επιστρέψει στην Λας Πάλμας, με την ΑΕΚ όμως να αξιώνει χρήματα για την παραχώρησή του.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας canarias7.es υποστηρίζει ότι «ο Σέρχιο Αραούχο θέλει να επιστρέψει στην Λας Πάλμας και εκεί θα τον υποδέχονταν με ανοιχτές αγκάλες».

Στη συνέχεια στέκονται στην πρόσφατη επίσκεψή του στα Κανάρια Νησιά, εκεί όπου έχει το σπίτι του και την οικογένειά του. Αυτός είναι κι ο βασικός λόγος που ο Αραούχο «αρνήθηκε την πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του με την Ενωση», όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

«Η μόνη ευκαιρία που έχει για να εκπληρώσει το όνειρό του θα ήταν να έρθει ως ελεύθερος, μια επιλογή που είναι αδύνατη αυτή τη στιγμή. Από την Ελλάδα δεν πρόκειται να τον αφήσουν να φύγει χωρίς αντάλλαγμα, αλλά από την ομάδα έχουν πει ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν στη μεταγραφή του». Μάλιστα υπογραμμίζεται ότι δεν υπήρξαν καν επίσημες επαφές των δύο πλευρών για το ενδεχόμενο μεταγραφής.

Αξίζει δε να τονίσουμε ότι ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες, στις 9/6 υπενθύμισε ότι τα συμφέροντα του παίκτη ανήκουν στην ΑΕΚ και πως γι αυτό δεν γίνεται αναφορά σ' αυτόν.

Τέλος, γίνεται σαφές ότι «η ΑΕΚ, που πλήρωσε 1.500.000 ευρώ για τη μεταγραφή του του τον Ιούνιο του 2021, δεν είναι διατεθειμένη να χάσει την επένδυσή της κάτι για το οποίο έχει ενημερώσει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής».

Ετσι, Αραούχο στην Λας Πάλμας θα δούμε αλλά μόνο ως ελεύθερο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα