Παναθηναϊκός: Παρατηρήσεις, αντίδραση και χατ-τρικ Ιωαννίδη (vids)

Παναθηναϊκός: Παρατηρήσεις, αντίδραση και χατ-τρικ Ιωαννίδη (vids)

Νίκος Αθανασίου
Η προπόνηση του Παναθηναϊκού

bet365

H απαίτηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, οι εντολές του Κόντη για άμεσο πρέσινγκ και τα τρία γκολ του Φώτη Ιωαννίδη ξεχώρισαν στην απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Αυστρία. ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Μετά το πρωινό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν το απόγευμα της Τρίτης στο προπονητικό του Bad Erlach. Μετά από το ζέσταμα, οι ''πράσινοι'' έκαναν μια άσκηση σε μικρό χώρο για κυκλοφορία της μπάλας και άμεσο πρέσινγκ. Ο βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Χρήστος Κόντης, έδινε συνεχώς οδηγίες, έλεγε μεταξύ άλλων τα εξής: ''Θέλω reaction, reaction, reaction, όταν χάνετε την μπάλα αμέσως προσπάθεια να την πάρετε''. Σε όσους είχαν την μπάλα ζητούσε γρήγορη σκέψη και γρήγορη απόφαση.

Στη συνέχεια οι παίκτες του ''τριφυλλιού'' χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έπαιξαν διπλό σε τέσσερις κανονικές εστίες. Η μία ήταν πιο μικρή και κάθε γκολ σε αυτή μετρούσε για δύο, όπως για δύο μετρούσε και γκολ έπειτα από σέντρα.

Ο Κόντης τους είπε πως σε αυτή την άσκηση πρέπει να μπορούν να διαβάζουν ποια είναι η σωστή απόφαση για να επιτεθούν στην καταλληλότερη εστία αλλά και πως πρέπει να έχουν και καλή οργάνωση χωρίς την μπάλα για να επανακτούν την κατοχή.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet

Οι δύο ομάδες:

Ροζ: Τσόκαϊ, Σιδεράς, Ζέκα, Βαγιαννίδης, Κάτρης, Μπερνάρ, Ιωαννίδης, Μαντσίνι, Φρόκου, Μπιλάλ.

Πράσινη: Χουάνκαρ, Γερεμέγιεφ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Παλάσιος, Τρουιγιέ, Φικάι, Καλοσκάμης, Ρούμπεν, Καμπετσής.

Νικητές οι ροζ με 10-3, με τον Ιωαννίδη να ξεχωρίζει χάρη σε χατ-τρικ και τον Μπιλάλ να σκοράρει δύο.

Κάποια στιγμή ο Ιβάν διέκοψε την άσκηση και είπε ''κάποιοι από εσάς δεν έχουν ακουμπήσει την μπάλα. Θα πάτε στο ξενοδοχείο και δεν θα έχετε έρθει σε επαφή μαζί της. Μπείτε στο παιχνίδι, υπάρχουν τόσες στιγμές που μπορείτε να κάνετε πράγματα''.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα