Άρης: Ο Πίρσμαν «φέρνει» αριστερό μπακ – Σκέψεις και για τον Ζαγαρίτη

Άρης: Ο Πίρσμαν «φέρνει» αριστερό μπακ – Σκέψεις και για τον Ζαγαρίτη

Ο Ζαγαρίτης

bet365

Το σενάριο μετακόμισης του Μάρβιν Πίρσμαν στην Ολλανδία για λογαριασμό της Γκρόνινγκεν μοιάζει αναπόφευκτο, γι’ αυτό ο Άρης θα χρειαστεί να προσθέσει αριστερό μπακ στο ρόστερ του και σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται η περίπτωση του Βασίλη Ζαγαρίτη.

Πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα είναι ενήμερος για τα δεδομένα της περίπτωσης του 22χρονου αριστερού full back ο οποίος προέρχεται από μια τριετία στην Πάρμα. Με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας μέτρησε 21 αγώνες στα προηγούμενα 2.5 χρόνια και παρότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2024, δεν είναι καθόλου βέβαιη η παραμονή του σε αυτή. Κατά τις ίδιες πηγές, ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην αποφασιστική κίνηση για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή υπό τη μορφή δανεισμού καθώς εκτιμά ότι τα αγωνιστικά στοιχεία του ανταποκρίνονται στο στιλ παιχνιδιού που θα παίξει ο Άρης την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Και κυρίως το γεγονός ότι πρόκειται για ένα επιθετικό μπακ που έχει την ικανότητα δημιουργίας και στη επίθεση.

Προφανώς η περίπτωση του Βασίλη Ζαγαρίτη δεν είναι μοναδική που εξετάζεται από τους ανθρώπους του Άρη, φαίνεται όμως ότι αποτελεί τη βασική επιλογή. Προέχει φυσικά η ολοκλήρωση των διαδικασιών πώλησης του Μάρβιν Πίρσμαν στην Γκρόνινγκεν. Τις τελευταίες ώρες οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και εκτιμάται ότι εντός των επόμενων ωρών θα υπάρχει οριστική εξέλιξη. Σήμερα (26/6) ο τεχνικός διευθυντής της ολλανδικής ομάδας, Βόουτερ Γκούντε, κατά την επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή του συλλόγου ανέφερε το όνομα του Μάρβιν Πίρσμαν ως μία από τις επιλογές για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα