Παναθηναϊκός: Πού και πότε θα δείτε το φιλικό με τη Βίνερ Βικτόρια

Παναθηναϊκός: Πού και πότε θα δείτε το φιλικό με τη Βίνερ Βικτόρια

Παναθηναϊκός: Πού και πότε θα δείτε το φιλικό με τη Βίνερ Βικτόρια

bet365

Ο Παναθηναϊκός ανοίγει την αυλαία της καλοκαιρινής του προετοιμασίας στην Αυστρία με φιλικό απέναντι στην τοπική Βίνερ Βικτόρια. Δείτε πού και πότε θα παρακολουθήσετε την αναμέτρηση.

Την καλοκαιρινή του προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν ξεκινά ο Παναθηναϊκός.

Η αποστολή των Πρασίνων ταξίδεψε στο Bad Erlach της Αυστρίας για το βασικό στάδιο όπου θα δώσει συνολικά τέσσερα φιλικά, το πρώτο εξ αυτών απόψε απέναντι στην τοπική, Βίνερ Βικτόρια (γ' κατηγορίας).

Θα ακολουθήσουν τα παιχνίδια απέναντι στην Πετρολούλ Πλοϊέστι από την Ρουμανία (04/07-18:00), την ΤΣΣΚΑ Σόφιας (05/04-18:00) και την ΑΕΚ Λάρνακας (09/07-18:00).

Παναθηναϊκός: Πού και πότε θα δείτε το πρώτο φιλικό

Το ματς απέναντι στη Βίνερ Βικτόρια είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα κανάλια Cosmotesport και συγκεκριμένα από το Cosmotesport1HD, ενώ φυσικά θα μπορείτε να ενημερωθείτε για την εξέλιξή του και μέσα από το live του Gazzetta.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα