Παναθηναϊκός: Ποια είναι αγαπημένη σας από τις νέες εμφανίσεις του «τριφυλλιού»; (poll)

Παναθηναϊκός: Ποια είναι αγαπημένη σας από τις νέες εμφανίσεις του «τριφυλλιού»; (poll)

Ποια είναι αγαπημένη σας από τις νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού; (poll)

bet365

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες του φανέλες για τη σεζόν 2023-2024 και το Gazzetta σας καλεί να ψηφίσετε εκείνη που σας άρεσε περισσότερο.

Σε μία υπέροχη εκδήλωση ο Παναθηναϊκός παρουσίασε το βράδυ της Τετάρτης (21/06) τις νέες εμφανίσεις της ομάδας για τη σεζόν 2023-2024, οι οποίες έγιναν δεκτές με περίσσειο ενθουσιασμό από τους ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί.

Πρώτη παρουσιάστηκε η πρώτη φανέλα την οποία και φόρεσε ο Αϊτόρ, που μπήκε στην αίθουσα διακόπτοντας το βίντεο που προβαλλόταν στο video wall προκαλώντας ενθουσιασμό. Πράσινη φανέλα με λευκές ρίγες στα μανίκια και στο πλάι και λευκές λεπτομέρειες (το τριφύλλι, το σήμα της Adidas και το όνομα του κεντρικού χορηγού). Το σορτσάκι ήταν λευκό με πράσινες ρίγες στα πλάγια και ίδιο χρώμα λεπτομέρειες.

Έπειτα μπήκαν ο Κάρλος Ζέκα και ο Φώτης Ιωαννίδης φορώντας την δεύτερη και την τρίτη εμφάνιση της ομάδας αντίστοιχα. Εκείνη του Ελληνοπορτογάλου μέσου ήταν λευκή από πάνω, με πράσινες ρίγες στα μανίκια και στο πλάι, πράσινες λεπτομέρειες και λεπτές πράσινες κάθετες γραμμές. Πράσινο σορτσάκι με άσπρες ρίγες στα πλάγια και λευκές λεπτομέρειες.

Η τρίτη εμφάνιση που φόρεσε ο Έλληνας επιθετικός αποτελούταν από μαύρη φανέλα και μαύρο σορτσάκι. Στην φανέλα οι λεπτομέρειες είναι πράσινες ενώ υπάρχουν και σχηματισμένα μοτίβα με πράσινες λεπτές γραμμές, αλλά πράσινες ρίγες στα μανίκια. Το σορτσάκι είναι μαύρομε πράσινες ρίγες στο πλάι και πράσινες λεπτομέρειες.

panathinaikos_faneles

Loading...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα